Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja tez sie pisze na następny tylko że mojej przyszłej żony juz nie zabiorę ;( to już dwie osoby mniej

No fakt już 2 osoby mniej. LRY tu się GRATY naszemu demorkowi należą :drunk: przyszły rok zapowiada się obfitym przyrostem naturalnym klubowiczów :kox:

:good: przydadzą sie młodzi w klubie

Opublikowano

nawet nie całe 70km jest do LU

mi to obojętne czy sobota czy niedziela

może jakiś temat w spotach lubelskich założyć, ktoś się jeszcze trafi może :gwizdanie:

Opublikowano

Mi nawet bardziej też niedziela pasuje :good:

Opublikowano

Puławy, Garwolin nie ma nikogo??

To może ja Ludzi z LKAudi nakręcę? :wink4: Zaraz napiszę temacik na forum LKA :wink4: I w spotach lubelskich. Albo Wy jako organizatorzy zakładajcie temat w lubelskich. Może chlopaki z Chelma by przyjechali? :mysli: Tylko daleko mają :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:03_________________________________________________Ja też jestem za niedzielą :good:

Opublikowano

o to jak każdemu pasuje to bedzie niedziela :naughty: szkoda że nie mam kierowcy to bym sie zalkoholizował :decayed::drunk:

Opublikowano

no to Piotrek zakładaj temacik w spotach lubelskich :>

Opublikowano

szkoda że nie mam kierowcy to bym sie zalkoholizował :decayed::drunk:

Gdyby nowy chciał jechać to by Cię odwiózł, ale dzisiaj z nim gadałem i nie pisze się na takiego spota, jak to powiedział, przynajmniej na tą chwilę, jak kupi A4 to będzie jeździł :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:07_________________________________________________Chłopy jeszcze godzine trzeba ustalić :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:08_________________________________________________wydaje mi się że najlepiej koło 12-14?

Opublikowano

12-14 jak najbardziej pasuje,jestem za :good:

Opublikowano

Co do godzinki proponuje jakaś 16-17

Tzlko odrayu mwie jeđli chodyi o miejsce do posiedyenia to u nas nie jest ybzt pieknie moyemz roysiađ sie w 2 restauracjach w obzdwu sa ajkieđ bilardz i nawet kregle :naughty:

Opublikowano

no dobra pora jestem za :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:11_________________________________________________damy rade :tongue4:

Opublikowano

16-17 to juz ciemno :no: lepiej wczesniej i tak się trochę zejdzie... :rolleyes: Ostatnio jak bylismy w Chełmie z LKA to kolo 6 godzin zeszło :blink:

Opublikowano

12-14 :mysli: no niech bedzie ale raczej nigdzie nie przysiadziemy bedzie trzeba zadowolić sie parkingiem i GSem przy nim :polew:

Opublikowano

Kowi87 Zakładaj temat w spotach lubelskich :good: 14.12 godzina do ustalenia :>

Opublikowano

jak my nie mieliśmy co robic to chodzilismy na wycieczki do biedronki :banan2:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 00:15_________________________________________________jak już będziemy to troche czasu zabawimy :decayed:

Opublikowano

jak my nie mieliśmy co robic to chodzilismy na wycieczki do biedronki :banan2:

Kto? :shocked: Nie przypominam sobie :polew::tongue4:

A co do kolegów z LRY to potem liczymy na wasze reodwiedziny w LRA :kox: U nas parkingów dużo, knajpa też się znajdzie, ale kręgli nie mamy :decayed::polew:

Opublikowano

Ostatnio jak bylismy w Chełmie z LKA to kolo 6 godzin zeszło :blink

ale było warto :naughty: nieprawdaż :good::banan2: