rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 eee no to fajnie Osa budowa :> Jak coś to wiesz prawie mgr inż. budownictwa rafalekx zawsze pomoże Właśnie projekt przepisuję, bo wydruków z kompa nie przyjmuje
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no ja musze sie wam do czegos przyznac... nigdy oscypków nie jadłem... zadna strata [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:32_________________________________________________ Rafal ale az tak zle nie jest od stycznia ruszamy z budowa, tzn narazie z formalnosciami, ale to mnie bardzo cieszy, i wogole to jest ok, tylko jakos tak mnie ta ciaza troszke przytlacza... jeszcze sie chyba nie umiem odnalezc w tym stanie... ale bedzie dobrze :> z budowa zapraszam na zakupy
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no ja musze sie wam do czegos przyznac... nigdy oscypków nie jadłem... ja też nie... sam zapach/smród mnie odstrasza
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kiciarz! przeciez niech chłopak spróbuje! co go od razu zniechęcasz ja oscypki bardzo lubię, szczególnie grillowane na Krupówkach [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:34_________________________________________________Kiciu odnośnie materiałów budowlanych to już cos tam gadalismy, ale zadnych rabatów nie obiecałes, wiec chyba wybiore sie do konkurencji
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Osa a widziałaś co Ci chyba koleżanka napisała w komentarzu na NK na temat łoscypków I Ty to lubisz...
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no ja musze sie wam do czegos przyznac... nigdy oscypków nie jadłem... ja też nie... sam zapach/smród mnie odstrasza rozumiem Cie bardzo dobrze co czujesz :good: :good:
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko yyyy przeciez Ty mnie nawet nie znasz.. skad taki tekst zatem?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008' date=' 23:37[/size']_________________________________________________ Osa a widziałaś co Ci chyba koleżanka napisała w komentarzu na NK na temat łoscypków I Ty to lubisz... to kolega napisał! a nie kolezanka
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko eeee tam... nie zgodzę się z Tobą Ona jest zajeb!sta
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko yyyy przeciez Ty mnie nawet nie znasz.. skad taki tekst zatem? szuka znajomych na naszej klasie :decayed:
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko yyyy przeciez Ty mnie nawet nie znasz.. skad taki tekst zatem? Ale Cię lubię :good: :good:
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 to kolega napisał! a nie kolezanka ups nie zwracałem uwagi
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 co to dzisiaj się z Wami dzieje, że mi tak słodzicie??
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem tak jak ktoś cos złego powie osetii to dostanie :bicz3: OSA jest spoko yyyy przeciez Ty mnie nawet nie znasz.. skad taki tekst zatem? szuka znajomych na naszej klasie :decayed: Ale Ci się dostanie
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 co to dzisiaj się z Wami dzieje, że mi tak słodzicie?? Nie pamiętasz przecież masz córkę urodzić, a ja będę Twoim zięciem :polew:
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja wpindalam rafaello juz drugi dzwonek wemnie zniknoł mam nadzieje ze nie przytyje polecam rafaello zamiast jakiegos tam łoscypka
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja wpindalam rafaello juz drugi dzwonek wemnie zniknoł mam nadzieje ze nie przytyje polecam rafaello zamiast jakiegos tam łoscypka rafaello powiadasz Ostatnio dostałem duuuuże pudełko od koleżanki dobre były te cukieraski
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 co to dzisiaj się z Wami dzieje, że mi tak słodzicie?? nie bedzie za slodko a co marudzisz jak batlalalaba w ciazy ze za słodko za słodko to moze sledzik w czekoladzie ?? :polew: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:43_________________________________________________ Ja wpindalam rafaello juz drugi dzwonek wemnie zniknoł mam nadzieje ze nie przytyje polecam rafaello zamiast jakiegos tam łoscypka rafaello powiadasz Ostatnio dostałem duuuuże pudełko od koleżanki dobre były te cukieraski jak Ty to robisz wpadaja do Ciebie dziewczyny ze słodyczami Ja to musze sie sam do nich wybierac slodycze nosic i jeszcze sie na bzzyyyyyy znaczy narobic
Rekomendowane odpowiedzi