Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 oj Krzysiu Krzysiu, dobrze, że za pisanie głupot nie karają.
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 oj Krzysiu Krzysiu, dobrze, że za pisanie głupot nie karają. mam fart :pociesz:
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak Ty to robisz wpadaja do Ciebie dziewczyny ze słodyczami Ja to musze sie sam do nich wybierac slodycze nosic i jeszcze sie na bzzyyyyyy znaczy narobic No wiesz, nie wiem ile masz lat, ale zapewne jesteś ciut starszy, więc w Twoim wieku trzeba już za to płacić, a w moim nie i jeszcze się dostaje takie prezenty
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak Ty to robisz wpadaja do Ciebie dziewczyny ze słodyczami Ja to musze sie sam do nich wybierac slodycze nosic i jeszcze sie na bzzyyyyyy znaczy narobic No wiesz, nie wiem ile masz lat, ale zapewne jesteś ciut starszy, więc w Twoim wieku trzeba już za to płacić, a w moim nie i jeszcze się dostaje takie prezenty Taa RABATY to tak :polew: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 23:48_________________________________________________ Trzeniu aTy gdzie?? Tu No tak u Ciebie to seria jest
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Taa RABATY to tak :polew: że co? rozwiń tą wypowiedź?
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Trzeniu aTy gdzie?? Tu dobrze rozumiem ze kolezanka jakas wpadla z rafaello ?? :polew:
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Trzeniu aTy gdzie?? Tu dobrze rozumiem ze kolezanka jakas wpadla z rafaello ?? :polew: Buuu źle :thumbdown:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie rozumiem o czym Wy tu piszecie
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 z tego co pamiętam zaczęło się od oscypków...
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Taa RABATY to tak :polew: że co? rozwiń tą wypowiedź? Że Ty płacisz takie czasy
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak Ty to robisz wpadaja do Ciebie dziewczyny ze słodyczami Ja to musze sie sam do nich wybierac slodycze nosic i jeszcze sie na bzzyyyyyy znaczy narobic No wiesz, nie wiem ile masz lat, ale zapewne jesteś ciut starszy, więc w Twoim wieku trzeba już za to płacić, a w moim nie i jeszcze się dostaje takie prezenty moze jestem starszy ale nie moge nikogo u siebie przxyjmowac dziewczyna by sie mogla zdenerwowac :gwizdanie: a jak juz do kogos sie wybieram z wizyta to wypada czyms milo zaskoczyc
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja też nie, ale pewnie połowa już po pijaku pisze;p
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Trzeniu aTy gdzie?? Tu dobrze rozumiem ze kolezanka jakas wpadla z rafaello ?? :polew: Buuu źle :thumbdown: to w jaka dziure sie schowal jak nie w kolezanki chyba wkopales kolege
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie rozumiem o czym Wy tu piszecie Ty znowu siemę walisz dwaj gg :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie kumam waszych gadek , mykam stąd nara
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Że Ty płacisz takie czasy jak ja płacę? przeczytaj jeszcze raz dokładnie ze zrozumieniem co napisałem "więc w Twoim wieku trzeba już za to płacić, a w moim nie i jeszcze się dostaje takie prezenty" <- moje słowa
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja też nie, ale pewnie połowa już po pijaku pisze;p ja wychowany w trzezwosci jak furka bo widzialem ze malowanko było juz smiga sa gdzies zdjecia ?? moze jakas muzyczka ??
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Trzeniu aTy gdzie?? Tu dobrze rozumiem ze kolezanka jakas wpadla z rafaello ?? :polew: Buuu źle :thumbdown: to w jaka dziure sie schowal jak nie w kolezanki chyba wkopales kolege Co Ty wiesz o wpadaniu
Rekomendowane odpowiedzi