Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arczi , gdzie ty tankujesz ?? u ruskich??

niedaleko ma do wschodnich sąsiadów to gdzie ma tankować :naughty: no i co najwazniejsze po taniosci :wink4: Arczi ile teraz kosztuje ON z tego zo słyszałem to ok 2.5 zeta :naughty:
  • Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Solar masz nowy avatar :kox: A poza tym witam wszystkich :hi: Chciałem się pochwalić że dzisiaj miałem z@jebisty dzień :kox:

Opublikowano

:hi:

to czego dokonałes dzisiaj??? :mysli:

Opublikowano

Ja tam zakupuje krajowe bo mi szkoda silnika na "zagraniczne" paliwo a poza tym nie chce mi się w kolejkach cały dzień na granicy stać.... a cena to gdzieś tak jak Solar pisał

Opublikowano

Solar masz nowy avatar :kox:

Ja zauważyłes :kox: trzeba jakies małe zmianki wprowadzić :decayed:
Opublikowano

to czego dokonałes dzisiaj??? :mysli:

Obroniłem ostatni projekt z pewnego sympatycznego przedmiotu na mojej uczelni :kox: Lekko nie było, ale dałem radę :evil:

Opublikowano

No to :brawo:

Dzięki :notworthy: ja jestem w szoku :kox: jeszcze tylko 2 projekciki i 2 egzaminy :kox: a potem ferie :>

Opublikowano

Ja właśnie siedzę teraz przed książką i tak raz zerknę do książki, raz na forum.... ale chyba będę się zbierać za chwilę... :decayed:

ja mam podobnie co sie dosiade do materiału to zaraz wracam na forum zobaczyc ale skubane uzależniło :kox:

Opublikowano

ale skubane uzależniło :kox:

Już to od kogoś słyszałem co nie Solar??? :decayed::kox:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 00:32_________________________________________________dobra, koniec tej "nauki' :wink4: zwijam w kimy.

:hi: nagazie wszystkim :kox:

Opublikowano

dobra chłopaki ja to ide bo tak w dzień w dzień to samo do 1 :gwizdanie: do 2 w nocy :gwizdanie: trzeba sie jakoś ograniczać :naughty:

dobranoc :hi:

Opublikowano

jak dobrze ze ja nauke mam juz za soba, młahahahahaha (<---demoniczny smiech)

Opublikowano

jak dobrze ze ja nauke mam juz za soba, młahahahahaha (<---demoniczny smiech)

:evil::thumbdown: nabijaj się nabijaj :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 00:58_________________________________________________Wyjątkowo skończyłem wcześniej projekcik :kox: Idę spać :kox: Ale wypas, od tygodnia tyle nie spałem, co dzisiaj pośpię :good: całe 4 godziny :kox: 7.30 pobudka :decayed: Tak więc dobrej nocy :hi:

Opublikowano

ale skubane uzależniło :kox:

Już to od kogoś słyszałem co nie Solar??? :decayed::kox:

No tak nie chyba od kogos a ode mnie :gwizdanie: ostatnio jak tylko odpale neta to forum tylko :kox: czasami az mnie główka boli od czytania tego wszystkiego :decayed:

Witam wszystkich nocnych marków :evil:

Opublikowano

osetti widze że też niedwno co zasiadłas na forum czepać wiedzę :naughty::kox: