kiciafirerek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 hej hej spiochy nie ma z kim pogadac
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Po co mam tu lecieć rymem, skoro jeźdźcy poszli z dymem? Tak, to ja się w to nie bawię, Pójdę spać i Was zostawię
Pepin Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 musti .. 00:35 to ma być nocna jazda ? :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Dziś się również nie wysilę, Czoło swe przed Wami schylę. Coś poetów tutaj brak, Co poprzedza słowo "f*ck"!
Pepin Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Dziś się również nie wysilę, Czoło swe przed Wami schylę. Coś poetów tutaj brak, Co poprzedza słowo "f*ck"! to jest nocna jazda .. a nie wieczorową porą o 22:59
konradzed Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jest tu ktoś jeszcze?[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 02:25_________________________________________________Cisza jak makiem zasiał... :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jest tu ktoś jeszcze?[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 02:25_________________________________________________Cisza jak makiem zasiał... :gwizdanie: No prawie jak zdrówko ?
konradzed Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Pepin Katar i kaszel troszkę męczą, ale ogólnie jest dobrze. [br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 03:00_________________________________________________Mykam kimać...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Katar również i ja mam, lecz chorobie się nie dam! Rutynę dziś kolejny raz czynię Posta piszę, kimać lecę - przecież z tego słynę....
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Coś napiszę, bo wypada... W czas gdy Wy pijecie w Bukowinie, Tu na forum posty piszą Tak po nocy sobie kminię, Czy tam widzą jeszcze i słyszą, Bo po alko różnie bywa I nie wierzę w abstynencję, Jeden z drugim już się zgrywa, Trzeci cierpi na potencję Cicho tu, lecz to nie dziwne, Zdążyłem się przyzwyczaić, Klawisz wcisnę, głową kiwnę, Lecz nie będę się mazgaić. Temat sporo nam podupadł, Przypominam o tym co dzień, Bardzo jestem przez to nie rad, Więc uciekam w nocy cień I w kołderki ciepłej czeluść Się zagłębiam bezpowrotnie, By niedzielę, jak Was wielu Powitać rano godnie. Obywatelski obowiązek spełniony, pozdrawiam wszystkich na zlocie
arczi900819 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ehhh dj widzę sam rymujesz Tylko ty ten klimat czujesz. Może by stworzyć wątek nowy Wprost na rymy naszej mowy. Ale chyba mało osób by poparło taki sposób. Nie rozumiem tych że ludzi każdy zawsze coś marudzi Ale nie ma co tu gadać trzeba przywitania składać
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ponarzekać by się zdało Co się k***a z Wami stało?! Lecz nie będę się tu złościł, Będę łaskaw i litościw;p Witam więc w niedzielny wieczór Jak na drugiej części meczu Rymy mają to do siebie, Że pisane są do Ciebie... Więc gdy nie ma komu tworzyć, Broń na ziemię trzeba złożyć... Chyba, że ulegnie zmianie, Wątku przez Was spamowanie.... Optymizmu będzie więcej, Wena przyjdzie - grzejcie ręce! Otwieram następną kartę, Jednak pełnię tutaj wartę... Gdy napisze któryś coś, przerymuję go na wskroś
Rekomendowane odpowiedzi