jacekm Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Ludzie !!! Ludzie !!! Czemu Wy jeszcze nie śpicie !?
Ukasz699 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 jest tu kto ?? wieczor Wczoraj nie dzis tak :gwizdanie:
jacekm Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Qukam, qukam i zaqukam o 3.30. Cosik "nocni" pochorowali się ostatnio
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam po przerwie naprawdę dość długiej, W końcu twórczy kryzys każdego dopada... Lecz nie wątp bracie, wiarę Ty miej, Że wujek Bartek w temacie zagada;) Tak więc zaczynam dziś tą nocną jazdę, Z nadzieją, że ktoś u mego boku posta napisze, patrząc na gwiazdę, Co świeci tak jasno tylko raz w roku Hej, Ludu Forum - Bartek powraca! Z tego też faktu, raduj się hucznie, "Ło, jasny pierun" szepce już baca, Witając Bartka, krzyżując włócznie... Czas już zakończyć rym we frazesach, Czekać mi trzeba na inne posty, Choć zaniedbałem temat, proszę Prezesa, Niech pozostaną za mną wszystkie mosty:) Teraz już pora dać Wam możliwość, Aby napisać słów snadnych parę Niech się układa, niech każdy gość Zapoda rymy, że spuszczę koparę Tak się juś kończy sekwencja rymów, W oczekiwaniu na jeźdźców odzew, Dopijam piwo przy wtórze dwóch głów, I "dobry wieczór" skromnie osądzę
jacekm Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Troszkę wcześniej niż 03.30 ale dzień doberek
konradzed Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Dawno mnie tu nie było, ale wróciłem. :>
Rekomendowane odpowiedzi