RS Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Srednio mi sie te kolorowe felgo podobaja- no chyba zeby by byly kompletnie biale lub w czarnym macie. Ale ostatnio zaczynaja sie te biale pojawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 białe wyglądają za***iście jak są czyściutkie, a wiesz co się robi z felą od pyłu z klocków, codziennie myjka i efekt jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie, nie, nie... całeee Zielone: i te żółte z innych ujęc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 no ale de facto to nikt z nas nie lubi brudu na feldze- nawet srebrnej- wiec... ...w sumie jak autko jest brudne to tez ciekawy urok, co jak "RACING-LOOK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 tutaj felga z rantem z dwóch kolorach ale dodatki [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 22:45_________________________________________________ale ten żółty zaje*iście komponuje się ze srebrnym autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 bielutkie są piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 w tym kolorze i w przy tej pogodzie ogólnie podoba mi się ta butelkowa zieleń od 1998 roku [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 22:49_________________________________________________slepy - a ty dalej ze znaczkiem OOOO śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jak dla mnie najpiękniejsza zieleń na b5 LZ6L - Kaktusgrün Perleffekt[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 22:54_________________________________________________już niedługo, CerB pamiętam o Tobie, może się jutro z tym pobawię, do sreberka za***iście ten czarny znaczek pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 zdjęcie wyżej nie chce mi się załadowac... nie widzę auta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Proszę proszę...kto zagościł w Nocnej Jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 yO! ja tez dawno nie zagladalem, co tam everybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 dalej auta nie widzę, ale to jest ten kolor, który był na aucie Hawaja? Bo wg. właśnie ten miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jeśli chodzi o dodatki to polecam temat mrogala Jeszcze nie dodał fotki z ostatnich zmian, ale walczy z czerwonymi i czarnymi dodatkami do sreberka na czarnej feldze Na żywo wygląda super. Jak skończy pokaże efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Taa.. on pierwszy na naszym forum zapoczątkował tą mode [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________a ogólnie co myślicie o tych felgach do srebrnego auta: ale jak narazie w alu kolorze i na ładniejszej oponce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Taa.. on pierwszy na naszym forum zapoczątkował tą mode [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________a ogólnie co myślicie o tych felgach do srebrnego auta: ale jak narazie w alu kolorze. Takie nijakie. Może, gdyby były większe W sumie nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Zwykła 17" [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:23_________________________________________________przy kolorze "Ragusa" i zawiasie 1BA wyglądały fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Zawias 1BA to standard (komfort) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 wiem, dlatego też o nim wspominam miło się jeździło a wyglądało fajnie mimo, że wysoko ale mi się podoba jak jest trochę wyżej [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 00:26_________________________________________________Nie spac do cholery! Już jest poniedziałek za chwilę do pracy i do szkoły macie coś na noc: Jaka to melodia - RAP edycja [przeróbka ivona] Oglądałem to już dziesiątki razy i dalej się śmieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi