Yelo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 O już po 23 się zrobiwszy, dobry wszystkim
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 [quote name=Sebek () ] Witam i ja xD cześć Sebek, a gdzie jest Opole Lubelskie? obok Opola czy na Lubelszczyźnie? bo z geografii miałam tróję
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 OSA ŚCIEMA! Ja tam nie widzę koszulki klubowej
slaweq Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Siema Sławo Siema Rafał Widziałes ostatni wynik Sovii w Pucharze Polski? :kox:
Yelo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pod Lublinem oczywiście... Kalisz Pomorski jest nad morzem, czy pod Kaliszem?
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 a gdzie jest Opole Lubelskie? obok Opola czy na Lubelszczyźnie? bo z geografii miałam tróję Wymiękłem... Ja bym Ci nawet 2 nie postawił Widziałes ostatni wynik Sovii w Pucharze Polski? :kox: Aż boję się pytać
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pod Lublinem oczywiście... Kalisz Pomorski jest nad morzem, czy pod Kaliszem? dobra dobra jak jesteś taki mądry to wiesz gdzie leżą moje rodzinne Panki?
slaweq Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Widziałes ostatni wynik Sovii w Pucharze Polski? :kox: Aż boję się pytać LKS Trzebownisko-Resovia 0:16 Nie chce nic mówić, ale za tydzien na Rese przyjezdzaja Twoje Orleta
Tukan Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pod Lublinem oczywiście... Kalisz Pomorski jest nad morzem, czy pod Kaliszem? dobra dobra jak jesteś taki mądry to wiesz gdzie leżą moje rodzinne Panki? woj slaskie powiat kłobucki gmina panki? 15km na południe od Krzepic
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pod Lublinem oczywiście... Kalisz Pomorski jest nad morzem, czy pod Kaliszem? dobra dobra jak jesteś taki mądry to wiesz gdzie leżą moje rodzinne Panki? woj slaskie powiat kłobucki gmina panki? dokładnie google dobra rzecz
Tukan Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pod Lublinem oczywiście... Kalisz Pomorski jest nad morzem, czy pod Kaliszem? dobra dobra jak jesteś taki mądry to wiesz gdzie leżą moje rodzinne Panki? woj slaskie powiat kłobucki gmina panki? dokładnie google dobra rzecz :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 10km na wschód od Krzepic
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 [quote name=Sebek () ] dobrze ze taki cos istnieje jak google a co wpadniecie na grilla?
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 dobra dobra jak jesteś taki mądry to wiesz gdzie leżą moje rodzinne Panki? Ja to wiem nawet gdzie Ty w tej całej Hiszpanii mieszkasz Nie chce nic mówić, ale za tydzien na Rese przyjezdzaja Twoje Orleta W niedzielę pofatyguję się do trenera żeby nie jechali, i paliwo zaoszczędzą i nie przywiozą zbyt dużego bagażu I co najważniejsze ja uniknę stresu jakim będzie oczekiwanie na Twoje uszczypliwe teksty Oczywiście żartuję, ale niech wygra... lepszy Tu dodam że mamy ostatnio bardzo osłabiony skład :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 wiem Rafałku, że Ty wiesz, obserwowałeś mnie z wysokości
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 wiem Rafałku, że Ty wiesz, obserwowałeś mnie z wysokości że ten tego podglądałem, jak się opalałaś
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 wiem Rafałku, że Ty wiesz, obserwowałeś mnie z wysokości że ten tego podglądałem, jak się opalałaś toples ?? :kox:
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Rafałek jak zwykle żartuje
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 toples ?? :kox: Nie... miała kapelusz na głowie [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:03_________________________________________________ Rafałek jak zwykle żartuje Jaaaa?
Rekomendowane odpowiedzi