cichy1989 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wrzuce więcej fotek ale najpierw musze na myjnie podskoczyć I co myślicie? :> others:
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 ogólnie ładna, ale więcej fotek i opis co jest a co w planach, nie umiesz się chwalić ??
TTom3k Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dobra baza jakies plany czy zostawiasz jak jesty?
cichy1989 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Niestety mam sportowe zawieszenie które musze zmienić na seryjne bo na nasze polskie drogi sie nie nadaje To jest jak narazie mój plan a potem pomyśle o chip tuningu i grillu od S4 Co tam mam w tym audiku napisze jak wrzuce więcej fotek w jak najbliższym czasie pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Niestety mam sportowe zawieszenie które musze zmienić na seryjne bo na nasze polskie drogi sie nie nadaje To jest jak narazie mój plan a potem pomyśle o chip tuningu i grillu od S4 Co tam mam w tym audiku napisze jak wrzuce więcej fotek w jak najbliższym czasie pozdrawiam Chip w zwykłym 1,8?? Jaki Ty masz dokładnie silnik? Ładna maszynka i baza do modyfikacji, po pierwsze większe alu A zawiasu nie zmieniaj na seryjny tylko np. na ori sport (-20) jest dobry na nasze drogi (ja mam taki) i do tego alu 16/17'' i będzie idealny kompromis na nasze drogi, do tego dość ładnie wyglądający Wyrzuć te "brwi" i pomyśl o lampach poliftowych na przód, inne modyfikacje z czasem same przyjdą do glowy :th:
cichy1989 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zwykły 1.8... Te światła po lifcie chyba sobie sprawie:) Reszta fotek:
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 A jest sens Chipować ? Stosunek kosztu do ew. przyrostu mocy wg. mnie nieopłacalny / ale to twoja bryka i kasa;)
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ładny środek :th: zawieszenie chcesz zmienić ???? dużo osób chętnie się z Tobą zamieni :gwizdanie:
loco87 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Widac ze ktos dbal o skore. Nie popękana nie poblaknieta :th: Szybki przyciemnione spoko sie prezentuje. Zalatw jeszcze 17fele i bedzie juz lux
ykk Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Widac ze ktos dbal o skore. Nie popękana nie poblaknieta :th: Szybki przyciemnione spoko sie prezentuje. Zalatw jeszcze 17fele i bedzie juz lux Dokladnie, bo zawias wyglada na obnizony..
cichy1989 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 ładny środek :th: zawieszenie chcesz zmienić ???? dużo osób chętnie się z Tobą zamieni :gwizdanie: no tak.. bardzo ładnie sie prezentuje ale często zahaczam podwoziem np. o próg zwalniający.. niestety musze zmienić chyba na seryjne i sprzedać to sportowe loco87 Fele sprawie sobie na przyszłą wiosnę dopiero ale na bank piękne 17":naughty:
loco87 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Piękne 17 i proponuje wylacznie ori audi :gwizdanie: Tez takie będę kupowac A mam seryjne zawieszenie 1be i nie oddam go nikomu Swietnie sie prowadzi. Bardzo dobre optimum komfortu i prowadzenia.
Rekomendowane odpowiedzi