szafa Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Powiało elegancją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 planuje jeszcze ramki na zegary tez w black piano bo teraz tak biednie ten licznik wyglada ---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ---------- :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Fajnie wyszło ale teraz te fotele takie jakieś biedne się wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 fotele, licznik, korby z tylu.. bieda ogolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 I tak wyróżnia się z tłumu nie wiem na co narzekać jest na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 fotele, licznik, korby z tylu.. bieda ogolna wszystko przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 siemasz, fajnie działasz z Twoją furką, mam pytanie o parę modów które już zrobiłeś możesz napisać na pw, jak wrażenia po kolektorze awx z zaślepionym egr bo już bez kata jestem i teraz właśnie myślę nad tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Eeee tam, korby z tyłu mnie nie interesują ja i młody jeździmy z przodu... tylko on w swoim Recaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 jak znajde takie fotele jakich szukam to pewnie zakupie, ale jak dotad to jakas kleska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Recaro teraz wysyp z A6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 jak mi wpasujesz to biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Sam bym sobie chętnie wziął ale zabawa z wpasowywaniem (szczególnie tyłu) to nie na moje zdolności manualne i nerwy już nie te niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 jak mi wpasujesz to biore Paweł co sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 napewno sie da, dostep do spawarki mam.. ale checi i czasu brak, a szkoda bo moze i cos by z tego bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 młody chłopak a chęci i czasu brak co to będzie po 30stce? btw. natchnąłeś mnie i robię dekory na czarny połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no no fajnie wyszły te dekory:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 po 30stce bede sie wozil chyba na 1ba nie no zart dekory fajnie ale teraz licznik jakis biedny.. trzeba ramki zegarow zamowic i psiknac tez w black piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mi do moich czarnych dekorów teraz szmata na boczkach nie pasuje coś trzeba z tym zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mi do moich czarnych dekorów teraz szmata na boczkach nie pasuje coś trzeba z tym zrobić... schwarzkopf zalatwi sprawe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi