Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Black Avant Evolution /bix/black piano/gwint/312/269/t.awx/216/38e/soft--> 157KM 335NM

booster70

Rekomendowane odpowiedzi

jakoś do czarnucha bardziej widzi mi się jasna lampa, no ale każdy robi jak lubi :wink: też niedawno wymieniałem na prawe duże lusterko i nie mogę się przyzwyczaić do tego że ono powiększa :facepalm:

lustro UK rozebrane.. sprezyna wystrzelila w sufit.. zastanawiam sie jak ja ja zaloze jak bede juz skladal :facepalm:

---------- Post dopisany 01-04-2013 at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2013 at 23:49 ----------

kurde zapomnialem napisac jak zalozylem lusterko :decayed: tyle rzeczy czeka na montaz a pogoda wcale mi tego nie ulatwia :facepalm: przegub, gwint, obrysy,dzienne,xenon w halo..

Xenon w halo? Mówta o co biega :decayed:

Chińczyki z h7 do halgoenow xd

Sent from my HTC using Tapatalk

dokladnie tak :decayed: w starych lapmach mialem taki zestaw.. szkoda zeby sie teraz marnowal :naughty: juz xenon zalozony, fajnie to wyglada ale to bedzie tylko do lansu :grin: bo razi nie milosiernie :kox:

A tych Panów chyba dzisiaj namierzyłem na rozpoczęciu sezonu w ZG? :decayed:

na krisa, ja jechalem ostatni, najgorszy na koncu :decayed:ale juz powiedzialem sobie ze na zakonczenie sezony to niema bata musi byc fela, gwiny i szyby :decayed:

przyciemnic, a w elektryke to beda ale juz nie musza byc tak musowo na zakonczenie :decayed:

Jakby co - pisz, kompletne ramki, silniczki i elektryka u mnie dostępna. Dla bardziej kumatych w temacie ode mnie w elektryce demontaż i montaż na miejscu :decayed: