Mati_23 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no i ładnie bix robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 nowe zabawki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jakoś do czarnucha bardziej widzi mi się jasna lampa, no ale każdy robi jak lubi też niedawno wymieniałem na prawe duże lusterko i nie mogę się przyzwyczaić do tego że ono powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 fajne autko u mnie też niedługo zagoszczą takie lampy z przodu tylko niech znajdę czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 lustro UK rozebrane.. sprezyna wystrzelila w sufit.. zastanawiam sie jak ja ja zaloze jak bede juz skladal ---------- Post dopisany 01-04-2013 at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2013 at 23:49 ---------- kurde zapomnialem napisac jak zalozylem lusterko tyle rzeczy czeka na montaz a pogoda wcale mi tego nie ulatwia przegub, gwint, obrysy,dzienne,xenon w halo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Xenon w halo? Mówta o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Xenon w halo? Mówta o co biega Chińczyki z h7 do halgoenow xd Sent from my HTC using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Xenon w halo? Mówta o co biega Chińczyki z h7 do halgoenow xd Sent from my HTC using Tapatalk dokladnie tak w starych lapmach mialem taki zestaw.. szkoda zeby sie teraz marnowal juz xenon zalozony, fajnie to wyglada ale to bedzie tylko do lansu bo razi nie milosiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No to: tadammmmmm trzy czarnuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 mowilem wytnij mnie bo wstyd takim kondonem do zdjec stawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 wez sie ogarnij chlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No to: tadammmmmm trzy czarnuchy http://imageshack.us/a/img707/9718/2013040710432.jpg http://imageshack.us/a/img856/2369/2013040710482.jpg A tych Panów chyba dzisiaj namierzyłem na rozpoczęciu sezonu w ZG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 klaro ke si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To na którego ja tam trąbnąłem jak wyjeżdżaliście? Bo nie ukrywam że dwie b5 podobne i nie odróżniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 na krisa, ja jechalem ostatni, najgorszy na koncu :decayed:ale juz powiedzialem sobie ze na zakonczenie sezony to niema bata musi byc fela, gwiny i szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szyby w elektrykę.. czy przyciemnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 przyciemnic, a w elektryke to beda ale juz nie musza byc tak musowo na zakonczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 przyciemnic, a w elektryke to beda ale juz nie musza byc tak musowo na zakonczenie Jakby co - pisz, kompletne ramki, silniczki i elektryka u mnie dostępna. Dla bardziej kumatych w temacie ode mnie w elektryce demontaż i montaż na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no to napisz mi na pw wycene kompletu na tyl do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 mowilem wytnij mnie bo wstyd takim kondonem do zdjec stawac moim zdaniem idziesz w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi