Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] CZIKITA big REACTIVATION A4 B5 optic RS

Jak ci się podoba CZIKITA ?  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci się podoba CZIKITA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupie kupie ale na wtryski zbieram wiec w wygląd nie chcę się bawić na razie a foto fleszem pykło po kratkach dlatego tak dziwnie wyglądają :wink:

Opublikowano

Się śmiejecie a ja tu poważnie mówię :kox::banan:

A z tym zdjęciem to o co chodzi? Wstydzisz się swojego auta? :decayed:

1d1l.jpg

4 rury wydechowe :slina:

Opublikowano

Regulowałem car audio bo monoblock był przyciszony i stwierdziliśmy że fajnie bezie foto wyglądać jak trup z bagażnika :grin:

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

A wydech 2,5 cala przelot jest pokazany na 1 stronie w zdjęciach :grin:

Opublikowano

Od spodu niema ale przelot od turbiny 2,5 cala a potem to już kombinatoryka wystarczyło zmienić mechanika z ,,się nie da '' na takiego co się ,,wszystko zrobi '' :wink:

Opublikowano

a którędy pusciłes wydech z tyłu by dojsć na drugą strone końcówką? zaraz za zderzakiem prosta, czy moze wnęke zapasu podjechałes troche:naughty:

Opublikowano

y8ro.jpg

7tl8.jpg

:naughty:

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ----------

a którędy pusciłes wydech z tyłu by dojsć na drugą strone końcówką? zaraz za zderzakiem prosta, czy moze wnęke zapasu podjechałes troche:naughty:

Za zderzakiem ale tam trzeba było wyciąć pól d*py tej blachy na metry więc łzy w oczach były :facepalm:

Opublikowano

Jak tam car audio hehe

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

Nie tknięte zbieram na wtryski i jak dobrze pójdzie to tydzień może 2 i będzie nowy program :wink:

Opublikowano

200 km będzie teraz? :wink:

Opublikowano

Nie chyba tyle nie choć moje wzmocnione sprzęgło na bank wytrzymało by więcej ale wtryski 216 nie wyciągną tyle wiem że nm powinno być 390 bo sprzęgło wytrzymałe :wink:

Opublikowano

Zacnie :kox:

Opublikowano

Co TY Mówisz zę 216 nie wyciągną tyle jak jest pare projektów co z 200+ wychodziły

Opublikowano

Według tego wątku trzeba wymieniać na 230 lub 260 to nie wiedziałem że 216 mają aż taki potencjał to mi trochę zmieniło plany mógł byś mi podać link do tych projektów 200+ na 216 chciał bym obadać graty :hi:

http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/

Opublikowano

Kamil z tego co pisałeś to nie wkładasz pompy 11, wiec zapomnij takich wynikach. A nawet dużo niższych. Jak z twojego silnika 160 to się ciesz a i tak pewnie długo nie pojeździ.

Opublikowano

W kingu powiedzieli że 170 spokojnie :wink: tylko żebym wtryski 216 dopadł i będzie cacy :naughty:

Opublikowano

Jak pompa wyda to pójdzie ale przeważnie oscyluje się przy 160ps

Opublikowano

To ja pompy nie chcę wymieniać sprzęgło mam niezniszczalne to ewentualnie Nm się podciągnie jak się da :wink:

Opublikowano

Sprzegło 228mm spokojnie wyda. Niuton bez paliwa się nie pojawi...

Opublikowano

No właśnie napisałem że jak się da ale puki co muszę wtryski w dobrych pieniądzach dopaść 216