Gość adus20 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 panowie, na forum nic nie znalazlem chodzi mi o rozklejenie/sklejenie przednich lamp, czy ktos robil, jakies porady ? co myslicie o wlazeniu do piekarnika na 60st i jakies 40 minut, da rade rozkleic ?
tomekhxc Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w b5 dawalo rade ale w b7 piekarnikiem raczej nic nie zdzialasz ja bralem opalarke nozyk i skrobanka ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b6-rozklejenie-lamp-przednich-malowanie-srodkow-113723/ tu masz watek ale do b6 1
grzes1150 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w b5 dawalo rade ale w b7 piekarnikiem raczej nic nie zdzialasz ja bralem opalarke nozyk i skrobanka ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b6-rozklejenie-lamp-przednich-malowanie-srodkow-113723/ tu masz watek ale do b6 A właśnie że lampy z b7 rozkleja się bardzo łątwo za pomocą piekarnika
Gość adus20 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w b5 dawalo rade ale w b7 piekarnikiem raczej nic nie zdzialasz ja bralem opalarke nozyk i skrobanka ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b6-rozklejenie-lamp-przednich-malowanie-srodkow-113723/ tu masz watek ale do b6 A właśnie że lampy z b7 rozkleja się bardzo łątwo za pomocą piekarnika mozesz podac jakies szczególy jak Ty robiłes ?
tomekhxc Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w b5 dawalo rade ale w b7 piekarnikiem raczej nic nie zdzialasz ja bralem opalarke nozyk i skrobanka ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b6-rozklejenie-lamp-przednich-malowanie-srodkow-113723/ tu masz watek ale do b6 A właśnie że lampy z b7 rozkleja się bardzo łątwo za pomocą piekarnika o widzisz tego nie wiedzialem myslalem ze jest masakra podobnie jak w b6:wink:
christopherek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ja chyba wolałbym opalarką to robic a nie w piekarnik gdzie przygotowuje sie zarcie wkładać lampy fuj
szeryf Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Lampy w b7 rozkleja się bardzo łatwo bez pomocy piekarnika, opalarek, itd. Wystarczy ściągnąć spinki, i podważając śrubokrętem powoli rozklejać.
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 osobiście ostatnio robiłem taką operacje na lampach, rozklejałem i malowałem na czarno i powiem Wam że piekarnik na 150 stopni - trzymałem lampe 5 minut i super klej puszcza, malowałem w czarny mat a wyszło tak było jest całość 1
szeryf Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ja pomalowałem tak samo, tylko w czarny połysk
Awra Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Plasti dip daje radę na takie temperatury? Jak nie, to czym najbezpieczniej malować?
kris-krzysztof Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Plasti dip daje radę na takie temperatury? Jak nie, to czym najbezpieczniej malować? Jak na mat to polecam to : I kosztuje mniej niż 20zł a nie 60-70 za plasti-dipa
Awra Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Po pierwsze to da radę z temperaturą w środku lampy? Nie widziałem żeby ktoś na forum tego używał...i czy nadawałoby się żebym sobie tym grill psiknął na czarno? Wiesz może jak z wytrzymałością tego środka żeby mi z grilla nie odpadło i po soczewkach nie płynęło w lampie
kris-krzysztof Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Możesz spokojnie malowac nic sie nie stanie. Po drugie ramka sie nei nagrzewa od soczewki .
oprych Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 a czym skleiłeś te lampy po pomalowaniu no nie powiesz mi ze klej ktory był nadawał sie do ponownego sklejenia
Awra Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Oj soprano tylko jak to będzie pasowało do naszego lava grey... ja się jeszcze zastanawiam czy nie zrobić grilla w czarny mat ale żeby wiochy nie narobić na aucie
oprych Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 lava grey... ?????????????? no nie powiesz mi ze lepsze są ori kolorki niż środek czarny jak tylko zrobi sie cieplej umyje auto zrobię lepsze fotki i poproszę chłopaków o VT i zobaczymy lampy juz mam i na pewno będę je rozklejał w zaciszu domowym aby wywalić pomarańczowy kierunek i do tego oklejony boczny kierunek będzie
Awra Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 lava grey to kolor lz7l czyli taki jak w naszych autach podpatrzę może u Ciebie jak to wygląda albo zrobię wcześniej bo mnie szlag trafia w taką pogodę I czym to kleić potem?
PawelMika Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 czarny grill tak Awra ale nie mat ja mam na polysk zrobiony i jest super ale znaczek zostawilem chromowany i grill jest polakierowany a nie sprayem zrobiony i efekt jest super
klucha11 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam. Takie zapytanie mam co do zmiany kierunkow z pomaranczowych na biale wystarczy zdjac te pomaranczowe dekielki czy to nie bedzie wtedy wygladalo? Zarowke jaka wtedy zamontowac?
MAT1000 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Niektórzy mają powyjmowane same szkła, jak ktoś lubi się pobawić to daje radę bez rozklejania, trzeba połamać klosz i wydłubać. Żarówka logicznie zamiast pomarańczowej - chrom.
Rekomendowane odpowiedzi