Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A6 CAHA] NA SPRZEDAŻ - Mańkowóz - A6 C6 S line INT + EXT, koło 19" R8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

I Am Audi | The Standard for Audi | Articles I Models I Video I Pictures – 2010 Audi A6 – Technology + 3G MMI

Ale Jędrzej ma rację były HIG i LOW tak ja i w 2G tylko w 2G łatwiej zobaczyć po ekranie mały czerwony dla LOW i kolorowy dla HIG :hi:

Opublikowano

W końcu pokazał tego trumniaka... Gratulacje wozu !! B6 sprzedana ??

Opublikowano
  • Autor
wszystko jest OK, tylko masz wersję 3G Low (bez twardego dysku) i gałka jest taka jak w 2G. jak masz 3G High (z twardym dyskiem) to gała wygląda tak:

http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2008/08/112_0808_04z2009_audi_a6interior_3750x2345.jpg

jest w środku gałki taki guziczek :wink:

No i wszystko jasne, nie mam twardego dysku, w schowku mam czytnik 2 kart SD + CD + karta SIM. Navi idzie tylko z płytą.

Tak

I Am Audi | The Standard for Audi | Articles I Models I Video I Pictures – 2010 Audi A6 – Technology + 3G MMI

Ale Jędrzej ma rację były HIG i LOW tak ja i w 2G tylko w 2G łatwiej zobaczyć po ekranie mały czerwony dla LOW i kolorowy dla HIG :hi:

Dzięki za wyjaśnienie, całe życie się człowiek uczy, a i tak głupi umrze :grin:

W końcu pokazał tego trumniaka... Gratulacje wozu !! B6 sprzedana ??

Ty już wcześniej widziałeś trumniaka:wink: B6 pojechała do Sztolycy:naughty:

BTW Jedziesz do BT ?

Opublikowano

Ta jedziemy z Olą :wink:

Opublikowano
  • Autor

My też jedziemy z Paulą i Frankiem, najmłodszy zostaje w domu bo był niegrzeczny :wink: Kiedy się wybieracie? Może jakoś razem przelecimy przez PL?

Opublikowano

Z powrotem na pewno polecimy razem a do BT my będziemy lecieć wcześniej :wink:

Opublikowano
  • Autor

oki oki :wink: Szykuj się Wuju na sanki z Frankiem, bo już się pytał:naughty:

Opublikowano

Fajna A6-tka coraz bardziej myślę w przyszłości na zmianę z B7 na C6 a nie B8 ale się zobaczy... :whistling:

silniczek CAHA nie dostaje zadyszki przy dość dużym aucie jakim jest C6?

nie chciałeś kupić 2,7 TDI? myślę, ze spalanie było by podobne

Opublikowano

2.0 tdi daje rade , czekam na ciepłe dni zeby skopac tyłki paru mocniejszym autkom

Opublikowano
  • Autor
Fajna A6-tka coraz bardziej myślę w przyszłości na zmianę z B7 na C6 a nie B8 ale się zobaczy... :whistling:

silniczek CAHA nie dostaje zadyszki przy dość dużym aucie jakim jest C6?

nie chciałeś kupić 2,7 TDI? myślę, ze spalanie było by podobne

Ja też stałem przed takim dylematem: B8 czy C6. Padło na C6 bo rodzina się powiększyła i jak się przymierzyłem do B8 to stwierdziłem, że jest tylko minimalnie więcej miejsca niż w B6. W C6 jest już dużo więcej (zaspokaja moje potrzeby).

CAHA daje radę bo auto jest dokładnie o 200 kg cięższe od B6, więc nie aż tak dużo. Jeśli zakup zależałby tylko od "chcenia" to w garażu stałoby 3.0 TDI, ale akcyza mnie jeszcze nie puszcza :naughty:

Opublikowano

Maniek graty furmanki :kox:

Opublikowano
  • Autor

Pany, to jak już nas się trochę nazbierało z C6-kami to może w dziale Pasjonaci zrobimy: C6 Rulezzzz albo coś w tym stylu? :naughty:

Opublikowano
Pany, to jak już nas się trochę nazbierało z C6-kami to może w dziale Pasjonaci zrobimy: C6 Rulezzzz albo coś w tym stylu? :naughty:

Jestem zzzzaaaa :kox:

Opublikowano
  • Autor

To poczekamy na reszte ekipy i jak się trochę chętnych zbierze to podanie, dwa zdjęcia i do Prezesa :naughty:

Opublikowano

byłbym tam częstym gościem :wink:

Opublikowano

oooo tak!!

Opublikowano

Też jestem za . klub a6 to pomyłka wszystkiego się czepiają :facepalm:

Opublikowano

nie chcialbym nikogo obrazac z tamtejszego forum, ale to totalna poracha pod kazdym wzgledem:wink:

Opublikowano

To co lecim z tym ? :kox: