Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o kim mowa jeżeli to jest jakies ogłoszenie to daj mi link na PW zobacze może go znam, a co interesuje Cie to :a4fan: ?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak już to w manualu,Ale to kiedyś jak dobrze pojdzie i już B6.A ten chłopek ma nick Wojtas i udzielił się w dziale"Zakup kontrolowany-ACK - pomoc przy kupnie"bodaj.To jest dość świerzy wątek i chyba jeszcze jak wejdziesz do działu to na pierwszej stronie jest.Tam on wkleił swoje ogłoszenie.Wspomniałem o tym bo ta cena co on za to chce mnie rozwaliła.Dobra już nie smucę bo to nawet nie ten dział. :hi:

Opublikowano

Olać cena kosmos :nabijasie: więc nie ma o czym gadać

Opublikowano

mirek czy Ty nie jesteś przypadkiem policeman

:gwizdanie:

Opublikowano

widze ze bawiliscie sie fajnie a autko w chromie pierwsza klasa hahahaha ja teraz na uczelni siedze i juz mi sie nieche a gdzie tam do 20 z tydzien bede na pewno :evil:

Opublikowano

PITERRA mi się wydaje że on raczej w ochronie robi bo pisał coś o Aurisie a to hyba toyota jest więc taki sprzęt raczej nie występuje w policji :naughty:

Opublikowano

racja Pelex, plastikowymi aurisami wozi się ochrona :naughty:

nie raz widziałem jak jeździli tymi limuzynami z 70 KM pod maską :polew:

i co ja widze? M@rk będzie za tydzień...!!! o jaaaaa niemożliweee :naughty: hehheh jak już wspomniałem będe napewno, więc w takim wypadku będzie Nas CHYBA więcej...

chyba wpadnie ktos wiecej niz ELYTAAA.... :polew:

Opublikowano

No obyś miał racje bo 4 :a4fan: to troche mało ale zapowiada się że padnie rekord 5 :a4fan::polew:

Opublikowano

Pewnie,że w ochronie.A KIA jest na stałe.Auris tylko w zastepstwie.Nie ma 70KM a 97 :evil::polew:

Tylko,że do A4 1.6 nie ma polotu.Te koniki chyba gdzieś zdechły. :sick3:

I poli jak 1.8T prawie.A to 1.4 ledwo.O wnętrzu już wspomniałem tak,że odradzam jakby komuś odbiło i chciał sobie taką Toy toy Toyotę kupić.A jakbym był policeman to był częściej na zlotach był a tak dobrze wiecie jak taka robota wygląda.Jesteś gościem w domu a pieniędzy też nie bardzo nie mówiąc o wolnym czasie. :hi:

Opublikowano

a tam Pelex jak dobrze pujdzie to będą:

Pucek

Pelex

Piterra lub jak kto woli PiTTera :naughty:

Miron

M@rk

Guregoru

więc jak by coś to 6 autek by było :polew: ale licze na to że zjawi się np. Nao, ridick, kolega który był ostatnio paskiem (nie znam jego nicku) no i chyba ktoś jeszcze wpadnie...moooże mirek31071977

ogólnie rzecz biorąc będzie dobrze! ! !

a tak pozatym, szukałem po forum jak lub gdzie dać żeby naprawić siedzenie, tzn. przetarcie bo tak długo dbałem i nie przetarło się, ale ostatnio już nie wytrzymało, da się wogule ściągnąć całe obicie siedzenia? poszyć jakoś to? hmm...jakieś pomysły? :confused4:

Opublikowano

Mój kumpel jest z zawodu tapicerem.Nawet w Gierałtowicach w meblach robił.Ale jakby był dobry to by w ochronie też nie siedział. :thumbdown:

Ja też u mnie w końcu bym musiał coś z tym przetartym fotelem zrobić ale jemu nie daję bo będę miał 2 A4 :polew:

Ten facet to chodząca katastrofa.Ale ogólnie spoko koleś :good:

Opublikowano

bede bede :):)tak naprawde to sie nie pojawialem na spotakch bo musze oszczedzac na paliwie poniewaz zbieram na laptopa 10 cali hehehe

Opublikowano

nio nieźle by to nawet wyglądało PiTTera :gwizdanie:

to TT odnosiłoby się do :audi: TT tylko niestety mój nick powstał bardzo dawno, dużo wcześniej niż zaczęła się moja przygoda z :audi: i nie jest tylko nickiem na naszym forum ale w całej sieci tak więc chyba pelex zamiast ostatnio obiecanych :bicz: dostaniesz kubeczek trunku ze schowka :drunk:

aha i mam jeszcze coś dla Ciebie :kox: nówki (nie wiem jak się odwdzięczysz) :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no panowie - jeszcze troche i mamy 50 stron - trzaby jakieś urodzinki strzelić :decayed:

Opublikowano

No panie PITERRA jestem zobowiązanywzamian dam Ci popatrzeć jeszcze raz na mój AFN pod maseczką :polew: a tak na serio to mów co potrzebujesz z branrzy energetycznej a ja ci to załatwie oczywiście wmiare możliwości :naughty:

MIRON masz racje za niedługo mamy 50 stron ale zleciało :good:

Opublikowano

ale mi uroczystosc:P by te strony nawiazywaly do uczestnicywa na spotach:P <lol> to czasami nas jest wiecej na spocie:P

Opublikowano

No panie PITERRA jestem zobowiązanywzamian dam Ci popatrzeć jeszcze raz na mój AFN pod maseczką :polew: a tak na serio to mów co potrzebujesz z branrzy energetycznej a ja ci to załatwie oczywiście wmiare możliwości :naughty:

MIRON masz racje za niedługo mamy 50 stron ale zleciało :good:

nio nio myślę że 100 sztuk latarni załatwi sprawę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale tak poważnie do pogadamy w piątek

a odnośnie imprez to trzeba by zorganizowć jakiś spot bez naszych kochaniutkich "Niuniek" gdzieś w gliwicach w jakimś fajnym lokalu

nio chyba że ktoś niepijący się zdeklaruje to wtedy zrzutka na paliwko i rozwiezie klubowiczów

omówimy to na spocie

i czekam na deklarację kto będzie w piątek

nie wiem czy do kogoś z naszej ELYTY napisał kolo chemik29

bo do mnie napisał, i zaprosiłem go na spocik tak że "spoty śląskie rośnijcie w potęgę" :kox: :kox:

[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 23:02_________________________________________________

ale mi uroczystosc:P by te strony nawiazywaly do uczestnicywa na spotach:P <lol> to czasami nas jest wiecej na spocie:P

a Ty przyjacielu nie śmiej się z nas !

i pamiętaj kto to mówi wasz "Ojciec chrzestny" (to ja Was ochrzciłem "Ekipa B-B") :cool1::polew:

a tak poza tematem to zapraszam na spota po raz kolejny

i nie wiem kiedy chrzciny :naughty: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 23:07_________________________________________________Qurcze blade :wallbash: rozkwasiłem moje piękne audi :wallbash::oops: :doh1:

i potrzeba mi maskę może ktoś ma HELP ;(

Opublikowano

Jak niektórzy pamiętają to kiedyś mówiłem na spotach piątkowych że nie ma aut z 1996 roku nie bitych :naughty: i wtedy jeden zawodnik ostro zapierał się że jego czerwona bestia jest 100 procent nie bita :polew: kłamał :shocked: a więc przedstawiam wam PITERROWÓZ w obecnej odsłonie :yeah:

7c44a3dbe19d0d2b.jpg

Opublikowano

pewnie by chial zeby ten wozek byl jego:D

Opublikowano

Pewnie tak ale to zdjęcie jest poglądowe :polew: jutro na spocie obczaimy straty jakie poniósł i postaramy sie jakoś pomóc :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.