Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Spocik udany, zdałem sobie sprawę, że są wolniejsze auta niż moje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jakie :mysli:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 22:18_________________________________________________Chłopy - Dajcie znać czy zmieniamy na stałe w pierwszym poście i naszych podpisach miejsce zlotu - żeby zamieszania nie robić - chyba słusznym krokiem będzie wszedzie zmienić na Arene :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spocik udany, zdałem sobie sprawę, że są wolniejsze auta niż moje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jakie :mysli:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 22:18_________________________________________________Chłopy - Dajcie znać czy zmieniamy na stałe w pierwszym poście i naszych podpisach miejsce zlotu - żeby zamieszania nie robić - chyba słusznym krokiem będzie wszedzie zmienić na Arene :mysli:

Wściekłe 101 koniów w kolorowym 1,6 :D

Opublikowano

jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! :kox: też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować :polew:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! :kox: też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować :polew:

szkoda że dziś nie mogłeś - pogoda boska , furek 13 szt. - wypad udany na maxa :good: ( 3 furki z knurowa ) :wink4:

Opublikowano

dzisiaj miałem troszkę zabawy i jeżdżenia... wymieniam jutro od rana tarcze i klocki na większe :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

dziwne że jakoś Twojej furki nie kojarzę z Knurowa :mysli:

Opublikowano

czekaj czekaj czekaj :mysli: masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną :naughty: obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś :cool1:

a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często :good:

Opublikowano

Dziękuje Panowie za udanego spota, zagoszczę na nich na dłużej :cool1:

szkoda że dziś nie mogłeś - pogoda boska , furek 13 szt. - wypad udany na maxa :good: ( 3 furki z knurowa ) :wink4:

Z Knurowa to były 4 furki :kox: Też mieszkam w Knurowie lecz autko mam na SG :tongue4:

Opublikowano

noo nooo jakie postępy!

tyle furaczy, przecież niedawno ledwo co 6 aut bywało, a tu teraz raz więcej!!! bardzo mnie to cieszy!

no i Panowie niewiem czy wypada dzisiaj grzebać przy aucie...chyba się wstrzymam, bo musiał bym odpalić szlifierke :polew: a to było by raczej nie na miejscu :)

za to wracając a roboty autkiem -dziś było bezalkoholowo! :naughty: wstąpiłem na karchera, no poprostu lubię jeździć czystym autkiem :polew:

aha jak ktoś chce więcej mocy to proponuję nalać 98 ultimate - nalałem pełny bak żeby przeczyścić, autko mi tak odżyło że przejeździłem już 100 km od nalania - 1 dzień i ogólnie fajnie autko chodzi :tongue4: polecam tym którym pozdychało pare arabów :decayed:

i normalnie nie wolno się śmiać Królu z kolegów :cool1:

Opublikowano

Kurde Pucek jednak nie spróbuje tego paliwa bo mi się pompa zatrze :polew: :polew: :polew: a tak powarznie to słyszałem że jest różnica jak się wleje do benzyniaka te paliwko i ty teraz to potwierdziłeś :>

Spocik udany jak zawsze a frekwencja na otwarciu sezonu imponująca :shocked: oby tak dalej :good:

Wesołych Świątek Klubowicze

Opublikowano

Napisałem do protona, niestety nie jest wstanie mi doradzi z tymi wtryskami... :confused4: Napisałem na forum i zobaczymy...

A co do śmiania się z kolegów, to oni mi chyba wybaczą :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Witam :hi: Dzieki wszystkim za udany spocik :notworthy: Frekwencja naprawde spora, oby tak zawsze :)

Mysle, ze bez obaw mozna pozmieniac wszedzie na arene. Ewentualnie mozesz dopisac, ze w razie kataklizmu bedziemy pod forum.

czekaj czekaj czekaj :mysli: masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną :naughty: obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś :cool1:

a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często :good:

A nie widziales kolego jeszcze kilku innych A4 za Mironem ? :mysli:

Miron pamietasz jak sie smialismy, ze 3 auta po rzad na tych samych felunkach :polew: ?

Opublikowano

Pucek to chyba troche efekt placebo :gwizdanie: żeby się zapłon przestawił na odpowiednie paliwko to musisz pół baku wyjeździć jak nic. No chyba że wcześniej jeździłeś na strasznym syfie to i efekt bedzie odczuwalny szybciej. Według mnie paliwko 98 i inne vipałery to jedzenie dla silników z turbinami wtedy efekt jest dużo większy

Jajka oświęcone więc Wszystkiego Naj... koledzy

Opublikowano

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

A co do śmiania się z kolegów, to oni mi chyba wybaczą :naughty: :naughty: :naughty:

Bóg wybacza Piterra nie :polew: :polew:

ale nie pitol mi tu bo są świadkowie jak wysiadłeś cały "mokry" z mojego bolidu

wyglądałeś jak świeżo z d*py zdjęty :decayed: :decayed:

Pucek to chyba troche efekt placebo :gwizdanie: żeby się zapłon przestawił na odpowiednie paliwko to musisz pół baku wyjeździć jak nic. No chyba że wcześniej jeździłeś na strasznym syfie to i efekt bedzie odczuwalny szybciej. Według mnie paliwko 98 i inne vipałery to jedzenie dla silników z turbinami wtedy efekt jest dużo większy

Jajka oświęcone więc Wszystkiego Naj... koledzy

a ten jak zwykle się mądrzy

razem z puckiem to sobie ręce podajcie z tym mądrzeniem się

a jesli chodzi o paliwo to jak wiadomo

to to nasze paliwo niby 98 oktanów a tak naprawdę ma tyle co odpowiednik naszego 95 w rajchu albo austrii

i nie wymądrzać mi się tutaj bo Święta są

Opublikowano

Bóg wybacza Piterra nie :polew: :polew:

ale nie pitol mi tu bo są świadkowie jak wysiadłeś cały "mokry" z mojego bolidu

wyglądałeś jak świeżo z d*py zdjęty :decayed: :decayed:

Niech Ci będzie: strach się bać trikolorka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Hejka fajnie bylo poznać klubowiczów:) Spróboje coraz częściej wpadać na zlociki :) Pozdrowionka

Opublikowano

a autek było chyba z 17 tak mi się wydaje

czy ktoś policzył ile było??????????????????????

Miron pisze że 14 , mi wydaje się że więcej

jeszcze raz Wesołych życzę

Opublikowano

Mirek to właśnie o nim Ci mówiłem wczoraj ze jego widziałem na mieście i że parkuje koło mojego bloku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:35_________________________________________________A ja musiałem z moja kobietą za zakupy do Zabrza jechać :cool1: widać że spot się udał mam nadzieje że zdjęcia porobione :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Jezu co was pogrzało znowu :decayed: Człowiek zmęczony z pracy wraca to aż palec boli od zmieniania tych stron :kox: i co tu pisać jak już wszystko było napisane :cool1: Mogę tylko napisać od siebie

Wesołych Świąt

Ps. furek było chyba 15 czy 16 bo ktoś liczył

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.