Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Landryn nie czujesz klimatu taki biały wypasik a w środku różowa skóra... :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:shocked: Keżor no chyba cię coś nie ten tego co :chytry:

piękna - a Guru raczej w takie mody nie pójdzie ( podpuszczam go :decayed: )

Miron nie wiem jak byś mnie musiał podpuścić żebym coś takiego zrobił z audi :gwizdanie: (jak zresztą sam zauważyłeś że bym czegoś takiego nie zrobił) :wink4:

Landryn ma dużo brzydszy biały...

Krolu bo ja nie mam czystego białego tylko kość słoniową :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 09:13_________________________________________________A tak w ogóle to witajcie z rana :hi:

Ty nie masz kości słoniowej, tylko twój biały zżółkł pod wpływem niemycia ... :decayed: :decayed: :decayed:

Sssssss........... :tongue4:

Landryn nie czujesz klimatu taki biały wypasik a w środku różowa skóra... :polew:

A o to chodzi :naughty: to trzeba było tak od razu :kox::polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Ps Miron autko kox a jeszcze po przeróbkach keżora to jest mega :good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

nie mogę z was :polew: czytam to i ze śmiechu pękam :polew:

Krolu jak to możliwe że ty tej dziury w dolocie wcześniej nie zauważyłeś przecież auto wtedy dymi jak oszalałe :mysli:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

nie mogę z was :polew: czytam to i ze śmiechu pękam :polew:

Krolu jak to możliwe że ty tej dziury w dolocie wcześniej nie zauważyłeś przecież auto wtedy dymi jak oszalałe :mysli:

Pelex nie wiem, ja się dziwie, że mi nic nie dymiło... ani nikt nigdy ani nigdzie nie podsunął mi takiego pomysłu, żeby sprawdzić wizualnie ten odcinek... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 09:39_________________________________________________Przeczytałem kilkanaście wątków i nikt nigdy nie napisał... teraz będę pisał w każdym z nich sprawdź wizualnie stan gumy na kolektorze ssącym i dostanę klubowicza :wink4:

Opublikowano

:polew: Klubowicz jest nie modny i zarezerwowany tylko dla jednej osoby :naughty:

A co do dolotu ja miałem dokładnie tak samo pęknięte i niech Ci Sparki powie jaka zadyma za mną była a mocy tyle co nic tak jakby w ogóle turbo nie pompowało

Opublikowano

czyli Ci sie nie podoba :blink: ??
Opublikowano

eeeee no konkret jest aż żałuje że nie mam białego :embarrassed:

Opublikowano

Potrzebuje na już przetwornice do HID-ów jeżeli ktoś ma na sprzedaż to proszę o kontakt pod numery 798-013-130 502-098-901

Proszę o poważne potraktowanie sprawy bo jest pilna, wyjeżdżam na wczasy a moja Audiczka jest ślepa na jedno oko :shocked:

Opublikowano

:polew: Klubowicz jest nie modny i zarezerwowany tylko dla jednej osoby :naughty:

A co do dolotu ja miałem dokładnie tak samo pęknięte i niech Ci Sparki powie jaka zadyma za mną była a mocy tyle co nic tak jakby w ogóle turbo nie pompowało

BYŁA :kox: prawdziwa zasłona dymna, a jemu nie dymi bo ma jebniętą przepływke i mu gnoju mniej podlewa :gwizdanie:

Pelex z tego co kojaże to któryś z zielonych tym handluje bodajże wihajster ale to miron sie bedzie orientował najlepiej który z nich w tym siedzi

Opublikowano
  • Autor

nie bardzo wiem żeby któryś z zielonych hidami handlował :mysli:

Opublikowano

:hi:

a ja sobie dzisiaj zrobiłem wolne, pojeździłem po jastrzębiu bo tam jest chyba 10 komisów, no i DUUUUUPAAAAA

jak jest fajne to bez Q i diesel...

no i te przebiegi...w B6 po 197 tyś a w B5 II lift tylko 187 tyś :polew:

w każdym coś do zrobienia, zero wypasu w środku, jednym słowem wielka kupa

nie mam też serca żeby sprzedać rozklekotane auto kumplowi... :(

co ja mam kurde zrobić, obliczyłem że do tego mojego trupa żeby jakoś wyglądało i jechało musze dać do 2000 zł więc gruuubo muszę zejść z ceny

Opublikowano

Landryn, do nas na spot tydzień temu kolega przyjechał białym sedanem na czarnych 18kach i z czarnym dachem i skręconym gwincie :cool1: wyglądało mega :kox: :kox:

Keżor a ta biała niunia miała tablice zaczynające sie na DB bo taką właśnie widzałem dziś w Siemianowicach i wyglądała ekstra, rzuca sie w oczy

Opublikowano

Witam :hi:

Juz po naprawie dolotu - koszt 4,5 zł :decayed:

Opublikowano

i co????? jedzie to jakoś?

Opublikowano

i co????? jedzie to jakoś?

Szybciej od WOLNOSSĄCEGO 1,8 :D:D:

Opublikowano

Landryn, do nas na spot tydzień temu kolega przyjechał białym sedanem na czarnych 18kach i z czarnym dachem i skręconym gwincie :cool1: wyglądało mega :kox: :kox:

Keżor a ta biała niunia miała tablice zaczynające sie na DB bo taką właśnie widzałem dziś w Siemianowicach i wyglądała ekstra, rzuca sie w oczy

nie pamiętam, ale z przodu lampki Devil eyes czarne :wink4:

Witam :hi:

Juz po naprawie dolotu - koszt 4,5 zł :decayed:

wytrzymałość 6Bar :kox:
Opublikowano

czyli Ci sie nie podoba :blink: ??

:no:

Ja chciałem po prostu zobaczyć mojego na czarnych felasiach o podobnym stylu jak w tych linkach bo motam się czy warto kupować czarne żebym się nie rozczarował

Opublikowano

landryn, jak chcesz czarne to celuj w 18'' bo inaczej to takie malutkie te kółeczka będą!

no i chociaż -35 musi być!

:decayed:

a ja mam auto wyczyszczone do sprzedaży, jutro myję, robię nowe fotki i wstawiam z nową ceną, w niedziele na giełdę :>

ale będzie ciężko, bo tydzień temu kumpel próbował sprzedać takiego...ale totalna seria, za 12 tyś zł, no i lipa, brak klimy i ludzie odchodzili :disgust:

Opublikowano

@Miron pisałeś, że nie przybywa chętnych na wyjazd na liście bo nie pamiętasz o wszystkich

PW od Ciebie nie dostałem :)

A tak wygląda moja furka ostatecznie - i teraz już długo nic się nie zmieni :)

6c972c1a90174cf4m.jpg

b764441317b3d157m.jpg

f22cbcdd4984d511m.jpg

b1e8238eba160319m.jpg

ale ja nadal widzę te odpryski na masce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.