Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 :polew: picie to było wyśmienite, a żarcie? buhehehhe dobra, napiszę to, CORSA TEŻ WYMIATAŁA :>
SoMeS Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ciekawe tylko co na to club corsy że Miron zdradził
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 hehhehe ja spadam jakiś film obejrzeć... dobrej nocy wszystkim
SoMeS Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 hehhehe ja spadam jakiś film obejrzeć... dobrej nocy wszystkim też spadam spać zaraz
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam i ja po spocie No ślizganko było konkret I według mnie i tak wymiata Pelex jak zwykle A i Pucek się na koniec rozkręcił ze ślizganiem
MAJKI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 siemacie ja juz w domu dzieki za dzisiaj spocik jak zawsze udany lecz ten byl ciekawszy bo z upalankiem podziekowania dla pucka i pitka za udostepnienie wozka do upalania :> To co wy upalaliście biedne ADP od Pitka jak tyle quattro było ??
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Były 2 Q do upalania + jedno które było tylko raz upalane (od Darka) Ps. Ten parking ze szkoły na kopalnianej jest odgrodzony ze wszystkich 3 stron chyba że dorwiemy budga od kogoś z uczelni bo na jednym z wjazdów jest szlaban czytający budge chyba a że i czytnik jest wyłączony wieczorami
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Były 2 Q do upalania + jedno które było tylko raz upalane (od Darka) Ps. Ten parking ze szkoły na kopalnianej jest odgrodzony ze wszystkich 3 stron chyba że dorwiemy budga od kogoś z uczelni bo na jednym z wjazdów jest szlaban czytający budge chyba a że i czytnik jest wyłączony wieczorami no to lipa
MAJKI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html Majki odczekaj i bierz bo za***iste ja ze swoją też czekałem bo chciał gościu prawie raz tyle niż za ile kupiłem :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html Zaoferuj mu cene jaka Ciebie interesuje może się zgodzi [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________Lub napisz do niego jaka REALNA cena go interesuje
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html Zaoferuj mu cene jaka Ciebie interesuje może się zgodzi [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________Lub napisz do niego jaka REALNA cena go interesuje no niestety te foteliki tak stoją a on tu ma ładny komplet więc może schodzić wolno zanim dotrze do niego ile ktoś może dać
Skydiver Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Albo się jeszcze zastanów bo nie będą Ci pasowały ............. nie ma korbek na tył :polew:
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Albo się jeszcze zastanów bo nie będą Ci pasowały ............. nie ma korbek na tył :polew: jak już będzie miał boczki to samo zrobienie instalacji to żaden problem
Skydiver Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Albo się jeszcze zastanów bo nie będą Ci pasowały ............. nie ma korbek na tył :polew: jak już będzie miał boczki to samo zrobienie instalacji to żaden problem Ale Majki chce mieć niepowtarzalna i chce zachować korbki
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 a mi wczoraj zamarzały wycieraczki mechanizm dokładnie, muszę to czymś przesmarować Guru, no to nie ładnie, ale powiem Wam, że tam ten parking co wczoraj to był fajny, ale trzeba było by tam jechać grubo po 21, tak żeby cały parking był dla nas nawet za dużo paliwa mi nie poszło Majkel, zadzwoń albo napisz do tego gościa, bo naprawde mega są te siedzenia
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 a mi wczoraj zamarzały wycieraczki mechanizm dokładnie, muszę to czymś przesmarować Guru, no to nie ładnie, ale powiem Wam, że tam ten parking co wczoraj to był fajny, ale trzeba było by tam jechać grubo po 21, tak żeby cały parking był dla nas nawet za dużo paliwa mi nie poszło Majkel, zadzwoń albo napisz do tego gościa, bo naprawde mega są te siedzenia takie zabawy to dobre nocą są ja dzisiaj spuściłem płyn od chłodnicy bo mi się kontrolka zapaliła i zalałem nowym zimowym z orlenu do -35'
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja niedawno namieszałem sobie z ori preparatów, płyn na -40, więc musi być dobrze, ale zapomniałem że w spryskiwaczach miałem mieszany, bo letni + zimowy muszę dzisiaj się tym zająć :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja niedawno namieszałem sobie z ori preparatów, płyn na -40, więc musi być dobrze, ale zapomniałem że w spryskiwaczach miałem mieszany, bo letni + zimowy muszę dzisiaj się tym zająć :gwizdanie: mi w ostatnich dniach spryskiwacze notorycznie zamarzają mimo że mam zimowy płyn
Rekomendowane odpowiedzi