krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 haaaaaato ja mam najdalej??? około 30km :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja tam tez moge zrobic wypad do BB tylko musicie napisac o ktorej mniej wiecej wyjazd bo jak po 13 tak jak czester cos tam pisał to odpadam
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No ja sobie wziąłem środę wolną (8.04) także z mojej strony nie ma problemu :>
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to jedzcie tego 8.04 bo jak widać już 3 autka by jechały, ja najwyżej nie pojadę, no nie będę płakał, kiedyś się tam znów przejedziemy Miro...ale fotyyyyy buhahhaha ta małpa jest the best! ale zauważyłem że to chyba nie aktualne foto...bo tam jesteś bardziej koks, a teraz ten basior piwny odstaje
MAJKI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No ja tez myślałem o tej środzie co bedzie, tylko ja moge z Gliwic wyjechać koło 17, może troche przed 17 ale nie wczesniej.
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pucek nie gadaj bierz wolne i jedź z nami Miron ci opuści z ceny autka o jeden dzień pracy :polew:
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 spadaj i tak ją kupię...chyba że mi ją sprzed nosa ktoś wcześniej zgarnie, to wtedy poszukam diesla sedana zostało mi tylko 18 z 21 dni wolnego, jak tak będę brał to na przyszły rok mi nie zostanie:/ i nie jadę jeżdze na 2 alu i 2 zimowych, z mega wyjebaną zawiechą, strach jeździć, dopiero pod koniec przyszłego tygodnia wszystko wymieniam:/ serio ja odpadam
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no i co szczerzysz zęby ? maluj te auto na czarno
Skydiver Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W związku z zaistniałą pogodą w dniu jutrzejszym obowiązują UMYTE furmanki Kierowcy którzy przyjadą brudnymi furmankami stawiają piwko kierowcom którzy się poświęcili i umyli Kontrola opon letnich odbędzie się w przyszłym tyg
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W związku z zaistniałą pogodą w dniu jutrzejszym obowiązują UMYTE furmanki No co ty pogięło cię Kierowcy którzy przyjadą brudnymi furmankami stawiają piwko kierowcom którzy się poświęcili i umyli A umyte lusterko się liczy Kontrola opon letnich odbędzie się w przyszłym tyg Bez takich mi tu bo ja jeszcze na zimówkach stoję
Skydiver Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W związku z zaistniałą pogodą w dniu jutrzejszym obowiązują UMYTE furmanki No co ty pogięło cię Kierowcy którzy przyjadą brudnymi furmankami stawiają piwko kierowcom którzy się poświęcili i umyli A umyte lusterko się liczy Kontrola opon letnich odbędzie się w przyszłym tyg Bez takich mi tu bo ja jeszcze na zimówkach stoję Więc w twoim przypadku jest to już PEŁNA mobilizacja :polew:
Skydiver Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A jak (no nie no oponki wymienię) Spoko :gwizdanie: Furki nie musisz myć masz przecież alternatywę
Guregoru Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 21:47_________________________________________________Co tak cicho :?: Wszyscy furki przed dzisiejszym spocikiem myją czy jak
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 W związku z zaistniałą pogodą w dniu jutrzejszym obowiązują UMYTE furmanki Kierowcy którzy przyjadą brudnymi furmankami stawiają piwko kierowcom którzy się poświęcili i umyli Kontrola opon letnich odbędzie się w przyszłym tyg ahhahahaahhaahhaha jaki żart, ja bedę brudną strzała na zimówkach to że opuszczam zajęcia mnie usprawiedliwia
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:16_________________________________________________Uff juz myslalem, ze otworzylem 150 strone :>
Guregoru Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to że opuszczam zajęcia mnie usprawiedliwia Hehe jednak spocik ważniejszy i tak trzymaj (nie żebym namawiał żebyś opuszczał zajęcia )[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:18_________________________________________________ Dobry [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:16_________________________________________________Uff juz myslalem, ze otworzylem 150 strone :> Dobry dobry No ja mam nadzieję że do spocika 150 strona "pęknie"
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hmn pewnie kazdy bedzie sie bal pisac posta, zeby nie stawiac dzisiaj browarow
Rekomendowane odpowiedzi