krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czester, odpisałem na temat loga, a macie jeszcze jakieś zdjęcia do skorzystania? Bo widzę, że mam na dziś zajęcie w pracy :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dobry, niestety o 8,15 nie mam dostępu do neta
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dobry, niestety o 8,15 nie mam dostępu do neta hehehe to sie zaś Pelex wku....wi jak wejdzie na forum i będzie musiał 5 stron przeczytać
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a co gorsza, nic twórczgo przez te 5 stron się nie stworzyło...
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 O kur.....a zaspałem Dzień dobry wszystkim
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a co gorsza, nic twórczgo przez te 5 stron się nie stworzyło... No co ty opowiadasz zawsze jest coś twórczego
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 O kur.....a zaspałem Dzień dobry wszystkim hello vice [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 09:25_________________________________________________pamietaj - do pracy zaspać możesz - ale na forum prozę mi punktualnie zerkać
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak spamowac to spamować: Panowie jak tam dzień w pracy mija ?
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a jak Wam się pogoda podoba :polew:Pelex się pochlasta :polew:
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 pamietaj - do pracy zaspać możesz - ale na forum prozę mi punktualnie zerkać Przepraszam
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a co do środy to pamietać o CB - kto ma ozcywiście. A droge mam nadzieje pokonamy reprezentacyjnie, gustownie i jak na A4 przystało - a nie z wygłupami, zabawą w wyprzedzanie i.t.d. ( pewnie komu jak komu ale Gliwickim zlotowiczom tego przypominać nie trzeba )
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pogoda może być choć pewnie zaraz u nas lunie deszczem a w robocie to co zwykle czyli c**j....o A co tam w ogóle słychać bo dawno się nie widzieliśmy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 09:31_________________________________________________ zabawą w wyprzedzanie i.t.d. Wyczuwam tu jakąś aluzję
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Vice a Ciebie co poniosło w piątek z tym wyprzedzaniem - chyba do BB pojedziesz ostatni i będziesz zamykał kolumne i pilnował żeby się nikt nie odłączył - tak co na CB będziemy otwierać i zamykać kolumne ( żebyśmy zwarci w kupie jechali a nie porozbijani )
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No można można a w piątek musiałem go troszkę przedmuchać bo dawno w d*pę nie dostał Dobra spadam pojeździć trochę po sklepach będę pewnie wieczorkiem dopiero Napisanie posta...... 5 minut przyjemności Spóźnienie do pracy przez forum....... 15 minut przyjemności Mina Pelexa po przeczytaniu wszystkich stron......... bezcenne Na razie wszystkim do wieczorka
Rekomendowane odpowiedzi