Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a co Somes i Miron juz gdzies wyjechal??? Miron poprosił , aby pod jego nieobecność popilnować porządku
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a co Somes i Miron juz gdzies wyjechal??? Miron poprosił , aby pod jego nieobecność popilnować porządku i cisza
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Już jestem, możecie pisać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a tu znowu spam, człowiek wpada po ciężkim dniu a tutaj znów "Czerwono" i "Zielono" a to kto mi da tego klubowicza? od kogo mam brać numer konta?
Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Już jestem, możecie pisać :gwizdanie: ja tu rzadko zaglądam ale dzieki
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Hugo ale cos tutaj nie pasuje, Miron zawsze duzo pisal, Ty nic sie nie oddzywasz...no chyba ze jestes moderowany :polew:
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Hugo ale cos tutaj nie pasuje, Miron zawsze duzo pisal, Ty nic sie nie oddzywasz...no chyba ze jestes moderowany :polew: Nigdy nie wiedziałem dlaczego mnie wywala ze śląskich jak próbuję coś napisać.Myślałem , że to jakiś problem z SMF-em.A dopiero kilka dni temu dowiedziałem się , że aby tutaj pisać trzeba puścić przelew Mironowi
_Solar_ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 że aby tutaj pisać trzeba puścić przelew Mironowi jaki przelew
piterra Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 że aby tutaj pisać trzeba puścić przelew Mironowi jaki przelew Kasa Chopie kasa[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:02_________________________________________________a tak wogóle to Witam Szanowne Towarzystwo po Świętach :hi: :hi:
egon47 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash:
Patrikos28 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash: tak to jest jak sie na 6 do roboty jedzie :gwizdanie: Na poczatku pomyślałem co za palant trąbi 0 5:30 , dopiero jak zobaczyłem twojego chrom line - kapłem sie że to Ty ładnie krecisz po pasach aż kiedyś Ci miejsca braknie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:15_________________________________________________ale znowu spamu na walili normalnie bym ich wszystkich :bicz:
egon47 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash: tak to jest jak sie na 6 do roboty jedzie :gwizdanie: Na poczatku pomyślałem co za palant trąbi 0 5:30 , dopiero jak zobaczyłem twojego chrom line - kapłem sie że to Ty ładnie krecisz po pasach aż kiedyś Ci miejsca braknie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:15_________________________________________________ale znowu spamu na walili normalnie bym ich wszystkich :bicz: zawsze normalnie jezdze ale dzis sie spieszylem do roboty doklanie wszytskich ich :bicz3: :bicz3: za ten spam az czytac mi sie niechce
Patrikos28 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash: tak to jest jak sie na 6 do roboty jedzie :gwizdanie: Na poczatku pomyślałem co za palant trąbi 0 5:30 , dopiero jak zobaczyłem twojego chrom line - kapłem sie że to Ty ładnie krecisz po pasach aż kiedyś Ci miejsca braknie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:15_________________________________________________ale znowu spamu na walili normalnie bym ich wszystkich :bicz: zawsze normalnie jezdze ale dzis sie spieszylem do roboty doklanie wszytskich ich :bicz3: :bicz3: za ten spam az czytac mi sie niechce ku*wa mi tez sie nie chce przeczytałem moze 10 stron czyli zostało ok 50 a co z tą Twoja dokładką ,da sie ją jeszcze zamontować ?
egon47 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash: tak to jest jak sie na 6 do roboty jedzie :gwizdanie: Na poczatku pomyślałem co za palant trąbi 0 5:30 , dopiero jak zobaczyłem twojego chrom line - kapłem sie że to Ty ładnie krecisz po pasach aż kiedyś Ci miejsca braknie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:15_________________________________________________ale znowu spamu na walili normalnie bym ich wszystkich :bicz: zawsze normalnie jezdze ale dzis sie spieszylem do roboty doklanie wszytskich ich :bicz3: :bicz3: za ten spam az czytac mi sie niechce ku*wa mi tez sie nie chce przeczytałem moze 10 stron czyli zostało ok 50 a co z tą Twoja dokładką ,da sie ją jeszcze zamontować ? jest tylko tak wsunienta musze ja jakos zabezpieczyc zeby nie wyleciala bo ze srob ja powyrywalem podjchalem tak jak zawsze 17" pod taki niski prog a tu walek na 15" jest za niska :wallbash:i musze ja jakos przymocowac do zderzaka tylko niewiem jak bo gwinty sa po urywane ;([br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:37_________________________________________________jeszcze najlepiej stala kolo mnie seryjna a4 to ona miala do tego progu jeszcze ho ho tyle miejsca
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema Ludziska Patrikos co Ty taki zaspany za kólkiem dzis rano odnosnie gleby wlasnie dzis urwalem doklatke od zderzaka przedniego :wallbash: tak to jest jak sie na 6 do roboty jedzie :gwizdanie: Na poczatku pomyślałem co za palant trąbi 0 5:30 , dopiero jak zobaczyłem twojego chrom line - kapłem sie że to Ty ładnie krecisz po pasach aż kiedyś Ci miejsca braknie [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:15_________________________________________________ale znowu spamu na walili normalnie bym ich wszystkich :bicz: zawsze normalnie jezdze ale dzis sie spieszylem do roboty doklanie wszytskich ich :bicz3: :bicz3: za ten spam az czytac mi sie niechce ku*wa mi tez sie nie chce przeczytałem moze 10 stron czyli zostało ok 50 a co z tą Twoja dokładką ,da sie ją jeszcze zamontować ? jest tylko tak wsunienta musze ja jakos zabezpieczyc zeby nie wyleciala bo ze srob ja powyrywalem podjchalem tak jak zawsze 17" pod taki niski prog a tu walek na 15" jest za niska :wallbash:i musze ja jakos przymocowac do zderzaka tylko niewiem jak bo gwinty sa po urywane ;( trytytka i gotowe
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie no z Nim muszę żyć w zgodzie jeszcze jestem Jego dłużnikiem
Rekomendowane odpowiedzi