Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Patrikos, za krótko jesteś na forum i nie wiesz, My wiemy nawet jaki numer konta bankowego posiada :>
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czester mijaliśmy się na chorzowskiej nagrzewnica padła że w czapce jeździsz? kurde czemu ja nie widziałem tego że to zamawiacie? ktoś odsprzeda jedno? :gwizdanie: SoMeS, poczuj moje dobre serce, 1 kpl jak dla Ciebie za 99 zł promocja!!!
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czester - może da się jeszcze dopisać - pisz do niego PW
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ejjjjjjjjjjjjjj nie wierzę, że twój brat ma AFF-a ja już się podjarałem on nie ma audi To zapewne fan Corsy
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ajjjj widzę Mirek że też strasznie się lubicie
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ejjjjjjjjjjjjjj nie wierzę, że twój brat ma AFF-a ja już się podjarałem on nie ma audi To zapewne fan Corsy KOLEGO, czytaj japońca ma
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Patrikos, za krótko jesteś na forum i nie wiesz, My wiemy nawet jaki numer konta bankowego posiada :> no tak to akurat wiem ,że Wy wiecie :gwizdanie: Mi Miron nie podał widocznie wie, że nie muszę robić przelewów, aby być jego kolegom
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron chyba nigdy sie nie zwierzał że ma brata i w dodatku na A4 klub jest a Ty byś sie chwalił burakiem Ps. Keżor go zna osobiście
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ok napiszę... jaki tam tego koszt był?
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Patrikos, za krótko jesteś na forum i nie wiesz, My wiemy nawet jaki numer konta bankowego posiada :> no tak to akurat wiem ,że Wy wiecie :gwizdanie: Mi Miron nie podał widocznie wie, że nie muszę robić przelewów, aby być jego kolegom wiesz, nie chce straszyć NOWYCH, zawsze jeden głupek więcej na spotach
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tylko troche go skrzywdziliście tym AFFem :bicz: :bicz:
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron chyba nigdy sie nie zwierzał że ma brata i w dodatku na A4 klub jest a Ty byś sie chwalił burakiem Ps. Keżor go zna osobiście Burakiem bym sie nie chwalił :gwizdanie: A Keżor skąd go zna zarywał do niego
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Patrikos, za krótko jesteś na forum i nie wiesz, My wiemy nawet jaki numer konta bankowego posiada :> no tak to akurat wiem ,że Wy wiecie :gwizdanie: Mi Miron nie podał widocznie wie, że nie muszę robić przelewów, aby być jego kolegom wiesz, nie chce straszyć NOWYCH, zawsze jeden głupek więcej na spotach :polew:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 SoMeS, 10.50 za jeden komplet przesyłka grupowa na śląsk :>
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Patrikos, za krótko jesteś na forum i nie wiesz, My wiemy nawet jaki numer konta bankowego posiada :> no tak to akurat wiem ,że Wy wiecie :gwizdanie: Mi Miron nie podał widocznie wie, że nie muszę robić przelewów, aby być jego kolegom wiesz, nie chce straszyć NOWYCH, zawsze jeden głupek więcej na spotach i poluzuje ci wiązania w desce jak juz bedziesz troche szalał :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 idę na obiad dzisiaj nocka, chociaż myślę tak sobie czy by nie zrobić sobie 2 dni wolnych
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 SoMeS, 10.50 za jeden komplet przesyłka grupowa na śląsk :> taniocha [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 13:38_________________________________________________ idę na obiad dzisiaj nocka, chociaż myślę tak sobie czy by nie zrobić sobie 2 dni wolnych do roboty motywuj się tym że APU musi zacząć jeździć
Rekomendowane odpowiedzi