Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam Pucek gratulacje różowego tu nie ma co gratulowac - to sie trzeba wstydzic Chciał być taki jak Guruguru :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 do listy jadących dopisałem jeszcze George88 ( B6 z przodem B7 ) tym sposobem mamy kpl. ( full obsada ) jedziemy w 15 osób więcej zmian w 1 poście nie przewiduję [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 18:39_________________________________________________Somes jak tylko się wszyscy dowiedzieli że stawiasz po 3 piwa to nagle każdy chce jechać
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron jest komplet wiec zamykamy liste no chyba ze kogos do dachu w multi przywiazemy nawet wtedy nie bede brał kasy za paliwo Diman odpalałem jeszcze wczoraj chodził
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron jest komplet wiec zamykamy liste no chyba ze kogos do dachu w multi przywiazemy nawet wtedy nie bede brał kasy za paliwo zawsze mozna na hol za samochodem na nartach
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron jest komplet wiec zamykamy liste no chyba ze kogos do dachu w multi przywiazemy nawet wtedy nie bede brał kasy za paliwo Diman odpalałem jeszcze wczoraj chodził LISTA ZAMKNIĘTA
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron jest komplet wiec zamykamy liste no chyba ze kogos do dachu w multi przywiazemy nawet wtedy nie bede brał kasy za paliwo Diman odpalałem jeszcze wczoraj chodził :win Miron jest komplet wiec zamykamy liste no chyba ze kogos do dachu w multi przywiazemy nawet wtedy nie bede brał kasy za paliwo Diman odpalałem jeszcze wczoraj chodził to spoko
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Majki jak znajdziesz miejsce to weź no tam jeszcze worek gipsu
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Majki jak znajdziesz miejsce to weź no tam jeszcze worek gipsu dla Ciebie?
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 zebym nie byl pracoholik, to bym sie na taki wtorkowy wyjazd pisal :gwizdanie: pewnie jeszcze bedzie okazja wogole to jutro moze jest jakies swieto ze wszyscy maja wolne ??
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek gratuluję kolorku dzięki gejku Nie ma za co gejusku
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no i jestem pierwszy w swoim aucie to lubie :polew: a co do zamknięcia listy to bez sensu że zamykacie , przecież jak ktoś chce to zawsze może se dołączyć , ale musi sobe zorganizować transport , albo jechać swoim autem
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w sobote bedzie poprawka ja jade miszka pitera takze jak ktos jest chetny to zapraszam
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 w sobote bedzie poprawka ja jade miszka pitera takze jak ktos jest chetny to zapraszam Diman już liste na sobote robi
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w sobote bedzie poprawka ja jade miszka pitera takze jak ktos jest chetny to zapraszam w sobotę napewno nie jadę nie ze względu na gips ale ze względu na sporą ilość ludzi
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w sobote bedzie poprawka ja jade miszka pitera takze jak ktos jest chetny to zapraszam ja jestem
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 to zrobie liste jak bedzie czasu troche pozniej
Rekomendowane odpowiedzi