Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo - pisałam Ci już na PW - ale widzę nie dociera - SPADAJ Jedyne pw jakie dostałem , to z informacją , że po zmianie nicka już prawie d*py dałeś :polew: :polew: O k**wa padłem :polew: :polew: :polew: :polew:
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi Forum stoi na 2 serwerach i są one tak wydajne , że jak wszystkie regiony zaczęły by pisać na maxa to nawet serwery by się nie spociły :gwizdanie: Ale jak my pójdziemy na maxa to oba padną Nie ma szans
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo - pisałam Ci już na PW - ale widzę nie dociera - SPADAJ Jedyne pw jakie dostałem , to z informacją , że po zmianie nicka już prawie d*py dałeś :polew: :polew: ............ miałeś nie pisać na ogólnym ;(
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi Forum stoi na 2 serwerach i są one tak wydajne , że jak wszystkie regiony zaczęły by pisać na maxa to nawet serwery by się nie spociły :gwizdanie: Ale jak my pójdziemy na maxa to oba padną Nie ma szans Chcesz się założyć
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: na technicznym
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: Na technicznym
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w polowie myslalem ze puszcze brazowy slad za soba i odpalilem hamowanie i pewnie załączyłeś Quattro :polew: quattro to ja mam na codzien - tam to byla akcja pazurki w snieg i hamowanko motyw byl taki ze jak ktos sie wyj*bal w polowie stoku to zatrzymywal sie na samym dole stoku - KINO
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: Na technicznym
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi Forum stoi na 2 serwerach i są one tak wydajne , że jak wszystkie regiony zaczęły by pisać na maxa to nawet serwery by się nie spociły :gwizdanie: mówisz ??? a co dostane jak je zaspamuję ??? znam taki 1 fajny sposób a ale bana niechcę
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 to co kogo ma laska objechać Do okoła
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: na technicznym co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: Na technicznym Kurde zaś mnie ktoś uprzedził
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 k**wa k**wa k**wa przebić się nie idzie - ide na linuxa...
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży)
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży)
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ooo Mireczka... pamiętaj Koleżanko że jutro jedziemy razem a ja mam smaki :polew: :polew: nie no spadam do roboty... ehhh taki spam tu teraz będzie a ja do roboty to nic DO JUTRA ps. opanujcie się trochę :gwizdanie: Prezesi, Vipy, Klubowicze, Użytkownicy, Nowicjusze, Władcy postów i wszyscy
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży) i na 99% nie goli nóg (widziałem ją w lecie w spodenkach)
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży) i na 99% nie goli nóg (widziałem ją w lecie w spodenkach) Hyhyhy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________Pucek więcej niż 40 stron nie będziesz miał do nadrobienia obiecuję
Rekomendowane odpowiedzi