miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 co za temat jak nie geje to jakieś cichodajki , a gdzie rozmowy o autach ? :kox: Na technicznym nie zgapiaj
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kobiety_na_forumd-t110036.0.html :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 teraz w końcu ta ikonka ma sens : posuwać coś fioletowego
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży) i na 99% nie goli nóg (widziałem ją w lecie w spodenkach) A co Ona robiła u Ciebie w spodenkach :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 teraz w końcu ta ikonka ma sens : posuwać coś fioletowego
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 teraz w końcu ta ikonka ma sens : posuwać coś fioletowego
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew: znam ją z widzenia trochę barczysta , jakiś ślad po mięśniach (masa) + lekki brzusio (ale to chyba po ciąży) i na 99% nie goli nóg (widziałem ją w lecie w spodenkach) A co Ona robiła u Ciebie w spodenkach :polew: była ubrana w spodenki
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 teraz w końcu ta ikonka ma sens : posuwać coś fioletowego Chyba się jej nie spodobała
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mirek już mi Cię szkoda ale Ci po zwieraczu pojechali :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mirek już mi Cię szkoda ale Ci po zwieraczu pojechali :polew: :polew: mam ich w garści
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mirek już mi Cię szkoda ale Ci po zwieraczu pojechali :polew: :polew: mam ich w garści Tak właśnie widać :polew: :polew:
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 czy aby na pewno w garści a nie w ..... :polew:
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 OK auto pali jest gotowe, czekam na Was wg ustaleń i nie spóźnić sie bo nie bede czekał ide narty spakowac,cos wrzucic na ruszt i kimac
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 OK auto pali jest gotowe, czekam na Was wg ustaleń i nie spóźnić sie bo nie bede czekał ide narty spakowac,cos wrzucic na ruszt i kimac no to jest bardzo dobra opcja ja czekam na twoj sygnal i wychodze
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 OK auto pali jest gotowe, czekam na Was wg ustaleń i nie spóźnić sie bo nie bede czekał ide narty spakowac,cos wrzucic na ruszt i kimac no to jest bardzo dobra opcja ja czekam na twoj sygnal i wychodze Dimek bądź przezorny i idź już teraz
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja też jeszcze chwilkę na forum, a pozniej do roboty :gwizdanie: tylko pytanie czy cos tam bede robił jutro z rańca o 7:00 melduje sie u Majkela
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no mysle nie spoznij sie [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 20:53_________________________________________________bo jedziesz z nami wozem co bym nie musial czekac pod blokiem na was
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja też jeszcze chwilkę na forum, a pozniej do roboty :gwizdanie: tylko pytanie czy cos tam bede robił Jak mi się w nocy zrobi zimno w domu to zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi