Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 mnie nie będzie bo mam na noc... nie opłaca mi się na 1.5h jechać
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic... a co blokade ci zalozyli :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 14:46_________________________________________________ Miron, a nie masz swoich starych lamp z klapy se założyć ? mam tylko 1 kpl. lamp to porzycze ci moje pojedziemy twoim :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 no niestety, a nie mam sie tez z kim zabrac widzieliscie juz ta reklame? Gefälschter Audi-Werbespot
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja będę to ja sie też pojawie bo mam u Ciebie dług bede koło 20.30 bo do 20 w robocie siedze a tak w ogóle to Wszystkim
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 no i mamy nowych zielonych na forum - 3 szt. narazie
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 no niestety, a nie mam sie tez z kim zabrac widzieliscie juz ta reklame? Gefälschter Audi-Werbespot moim zdaniem trochę pojechali...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 16:57_________________________________________________ no i mamy nowych zielonych na forum - 3 szt. narazie o dwóch to wiem, Nosfer i yyk a trzeci?
MAJKI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Glupie krawezniki nie maja co robic tylko spisywac biednych studentow Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic... a co blokade ci zalozyli :gwizdanie: Nie ale kartke za szybe dali i fotke zrobili CZester a widziales jak foto robili ? bo ja 2 lata wstecz tez zostawiłem auto pod zakazem i widziałem tych ciuli przez okno ale nie wychodziłem i włożył kartke ze mam sie zgłosic do ich siedziby i było napisane ze foto zrobili a ja widzialem ze go nie zrobili i olałem ich do dzis nic nie mam. Mnie dzis chyba nie bedzie mam dyżur z córką w domu... zalezy o ktorej Ewa wróci z nart
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 mnie nie będzie bo mam na noc... nie opłaca mi się na 1.5h jechać jak to nie opłaca Ci się na półtorej godziny jechać?
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 no niestety, a nie mam sie tez z kim zabrac widzieliscie juz ta reklame? Gefälschter Audi-Werbespot moim zdaniem trochę pojechali...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 16:57_________________________________________________ no i mamy nowych zielonych na forum - 3 szt. narazie o dwóch to wiem, Nosfer i yyk a trzeci? chudineze
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pucek szkoda zesmy sie wczesniej nie zgadali to bym sie z toba na spota zabral i rzucil na paliwko wiec moze by sie oplacalo na te 1,5 godz jechac
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pucek szkoda zesmy sie wczesniej nie zgadali to bym sie z toba na spota zabral i rzucil na paliwko wiec moze by sie oplacalo na te 1,5 godz jechac o tym samym pomyślałem
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nastepnym razem sie dogadamy jesli Pucek nie bedzie mial nic przeciwko :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 no niestety, a nie mam sie tez z kim zabrac widzieliscie juz ta reklame? Gefälschter Audi-Werbespot moim zdaniem trochę pojechali...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 16:57_________________________________________________ no i mamy nowych zielonych na forum - 3 szt. narazie o dwóch to wiem, Nosfer i yyk a trzeci? chudineze no to moze te forum zacznie normalnie chodzic bo narazie to niezle muli no i na spocie oczywiscie jestem
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie no chodzi o to że ja muszę być o 20:30 w robocie, więc z Gliwic bym musiał wyjechać najpóźniej o 19:30 i to w dodatku szybkim tempem więc jak mam się tak gonić to wolę to sobie darować bo od dawna mówiłem że spot powinien być na 17:00 :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie no chodzi o to że ja muszę być o 20:30 w robocie, więc z Gliwic bym musiał wyjechać najpóźniej o 19:30 i to w dodatku szybkim tempem więc jak mam się tak gonić to wolę to sobie darować bo od dawna mówiłem że spot powinien być na 17:00 :gwizdanie: Już się nie tłumacz
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie no chodzi o to że ja muszę być o 20:30 w robocie, więc z Gliwic bym musiał wyjechać najpóźniej o 19:30 i to w dodatku szybkim tempem więc jak mam się tak gonić to wolę to sobie darować bo od dawna mówiłem że spot powinien być na 17:00 :gwizdanie: Już się nie tłumacz www.a6-CLUB.EU zapraszam
Skydiver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 www.a6-CLUB.EU zapraszam Sam siebie zapraszasz
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wszystkich Pucek jaki pracowity hehe
Rekomendowane odpowiedzi