Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nigdy mnie nie zawiodłeś :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________no może kiedyś - jak Ci zaproponowałem prezesowanie na forum i początkowo odmówiłes - dopiero po czasie się zgodziłeś :decayed:

Zgodziłem się bo zrobiło mi się Ciebie szkoda.Luty , zimno jak cholera , a Ty stoisz u mnie pod oknem jak ten chu. na weselu i krzyczysz "Please , please" :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

daj już spokój z tym przepraszaniem na PW - nie znamy się od wczoraj :wink4:

Opublikowano

jeszcze nigdy mnie nie zawiodłeś :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________no może kiedyś - jak Ci zaproponowałem prezesowanie na forum i początkowo odmówiłes - dopiero po czasie się zgodziłeś :decayed:

Zgodziłem się bo zrobiło mi się Ciebie szkoda.Luty , zimno jak cholera , a Ty stoisz u mnie pod oknem jak ten chu. na weselu i krzyczysz "Please , please" :hi:

:polew: :polew:

Opublikowano
:hi: ja spadam spac bo to niańczenie dziecka jest gorsze jak moja robota :kwasny:
Opublikowano

:hi: ja spadam spac bo to niańczenie dziecka jest gorsze jak moja robota :kwasny:

:polew:

Opublikowano

Potwierdzam.Trzeba mieć dużo siły.Ja jutro śmigam na 6.00 i robię za nianię :decayed:

Opublikowano

Potwierdzam.Trzeba mieć dużo siły.Ja jutro śmigam na 6.00 i robię za nianię :decayed:

:polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:52_________________________________________________Hugo - to Ty jesteś bohaterem tego programu "super niania" :shocked: nieźle się kamuflujesz - nic a nic nie poznać :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 22:54_________________________________________________.....................ale tu cisza dzisiaj :(

Opublikowano

.....................ale tu cisza dzisiaj :(

No wieje pustką :thumbdown:

Opublikowano

Właśnie ciekawe gdzie Pucek :mysli:

Opublikowano

w robocie pewnie :)

Opublikowano

Właśnie ciekawe gdzie Pucek :mysli:

No właśnie Ty jesteś tu więc gdzie Pucek :decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________ok - do jutra - :hi:

Opublikowano

:hi:

:decayed:

Opublikowano

ok - do jutra - :hi:

O Pucek się pojawił :naughty: a już myślałem że dziś też nie zdążył zeskoczyć z pasa :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:21_________________________________________________

:decayed:

Już wróciłeś :polew: :polew:

Opublikowano

ooooo jak Pucek przylazł to jeszcze posiedzę :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________"Dorota już idę......... a nie nie czekaj Pucek wszedł na forum to przyjdę za pół godziny" :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________"Dorota już idę......... a nie nie czekaj Pucek wszedł na forum to przyjdę za pół godziny" :polew:

:polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 23:23_________________________________________________ale napewno będzisz za pół godzinki ? tak tak - i przychodzę po 3 godzinach :polew: