diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dobra ja uciekam bo późno się zrobiło Na razie wszystkim nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No spam nadrobiony Mozna isc spac Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja też spadam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja też spadam :gwizdanie: nara No spam nadrobiony Mozna isc spac Dobranoc nara no to ja zgasze swiatlo panowie nie martwcie sie[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________no to ja tez juz spadam nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale tu pusto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam wszystkich z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wszyscy się przywitali i nikt nic nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Gliwice Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 poranna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru a ty co tylko sie witasz i nie nie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru a ty co tylko sie witasz i nie nie piszesz A co mam pisać że fajnie jest dziś w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 hejka z rana myślałem, że więcej wczoraj podgonicie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 10:52_________________________________________________ Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka ale jak mówisz że te 100 stron to mało, OKEJ, postaramy się bardziej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: nie zapomnij dolać do poziomu MIN płynu do spryskiwaczy, to Ci powinno starczyć aleś się uczepił czyste auto miałem i nie chciałem go uwalić odrazu ej, szyba czarna a Ty dalej psikasz jak ptaszek emeryta :gwizdanie: prędzej byśmy wylądowali na barierkach niż byś bardziej prysnął jak chcesz to Ci prysnę na zlocie a po za tym myślałem że ten kolo od czarnej B7 coś napisze jeszcze, ale prawda wyszła na jaw, szkoda mu 7.99 na płyn z biedronki :gwizdanie: Pucek jak mam droższy płyn do spryskiwaczy niż Ty olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 hejka z rana myślałem, że więcej wczoraj podgonicie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 10:52_________________________________________________ Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka ale jak mówisz że te 100 stron to mało, OKEJ, postaramy się bardziej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: nie zapomnij dolać do poziomu MIN płynu do spryskiwaczy, to Ci powinno starczyć aleś się uczepił czyste auto miałem i nie chciałem go uwalić odrazu ej, szyba czarna a Ty dalej psikasz jak ptaszek emeryta :gwizdanie: prędzej byśmy wylądowali na barierkach niż byś bardziej prysnął jak chcesz to Ci prysnę na zlocie a po za tym myślałem że ten kolo od czarnej B7 coś napisze jeszcze, ale prawda wyszła na jaw, szkoda mu 7.99 na płyn z biedronki :gwizdanie: Pucek jak mam droższy płyn do spryskiwaczy niż Ty olej Miron psika szyby Johnny Walkerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron, lejesz auto landa więc nie kłam :> ja też go leję, przynajmniej nie śmierdzi a fakt, aktualnie mam badziewny olej, z wiosny znów zalewam Valvoline VR1 Panienki, co taka cisza??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no widzisz nasze różowe landryny coś mało piszą :gwizdanie: Pucek to jaki masz teraz olej , skoro twierdzisz że jest badziewny Ja właśnie skończyłem wymianę przerywacza kierunkowskazów bo mi się wieszał przekażnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Panienki, co taka cisza??? zarobieni wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi