Pelex Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Powitać spamowiczów ja zaraz wyruszam na działke i nawet nie chce mysleć co się dzieje z moja bryką
MAJKI Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bry z rana piterra coś to grzebał przy niuni przy tym garażu?? Przecież audi sie nie psuje :gwizdanie: Zapisałem sie tez na ogólnopolski i nawet moja Ewa chce jechać tylko nie bede wracał pewnie do Gliwic tylko dalej nad morze...
diman Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no witam w niedziele pogoda zajefajna takze cza sie gdzies przemiescic z chaty a kregoslup nie odpuszcza tez zapisalem sie na zlocik ogólnopolski i musze powiedziec ze to moja miala wielka w tym zasluge takze zalapala bakcyla z tym moim marzeniem jakim jest a4
mirek31071977 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pany ale jedzieta z tymi postami :gwizdanie: Ja właśnie przeglądam całe forum co ciekawego przez ten tydzień było.Na okrągło ten remont i nie ma kiedy w tygodniu tu zajrzeć.Od groma roboty a jeszcze dużo zostało do zrobienia. :gwizdanie: Dziś wolne więc później trza się jakoś zrelaksować.Pozdrowionka.
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no to gratulacje SomeS w takim razie widzimy się w piątek tutaj wszyscy zapewne śpią, a ja dalej latam i szukam po necie znów mam mało, ciągle musze ładować kase w autko, teraz przyszła pora na wnętrze Miro wczoraj mi smaka narobił PAKIETEM OŚWIETLENIE i lampki już zamówione, co prawda tylko pod nogi ale zawsze coś :> chodzi mi jeszcze pewien plan po głowie, ale niewiem czy nie przesadzę :polew: podzielę się wizją mojego pomysłu na spociku, no bo jako świeżak muszę się wkupić w łaski Elyty dobra, dosyć picia na dziś, trzeba iść spać i po nabiciu kolejnego posta wkońcu opuścić allegro i A4-KLUB.PL D O B R A N O C S P A M O W I C Z E Pucek to chyba masz tą samą chorobę co ja.... qtfa każda wolna złotówka leci w auto :gwizdanie: ciekawe czy to uleczalne jest :kox:
MAJKI Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ehh to nie tylko Wy macie taką chorobę, ja co zmienie auto to sobie mówie że nic ekstra do niego nie wsadzam no i że już nigdy gleby w aucie ale po jakimś czasie mi to mija i złocisze lecą w auto.
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no tak tak tylko jak skończe swój plan to liczba złotówek włożonych w auto zrówna się z ceną za jaką je kupiłem
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja w domu chory umieram... przeziębiony Tak przeziębiony trzeba było tego gołębia zostawić Witam wszystkich
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam Witam :> tak to jest, jak raz spróbujesz to już się od tego nie uwolnisz ja już miałem nic nie rezać a jednak, chciałbym jeszcze TYLKO kubły i kiera S4 albo coś podobnego :> najwyżej przy sprzedaży zamnienie na ori przejde dzisiaj się do kina na Szybko i Wściekle obadać jakie to jest:) Królu, no widzisz, gołąg był nie świeży
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Królu, no widzisz, gołąg był nie świeży Widzę że na letni jadą 4 osoby od nas :> ładniusio [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 15:08_________________________________________________Miron płytka pierwsza klasa ciekawi mnie jakość nagrania bo jest naprawdę niespotykana musiało być śmignięte na konkretnym sprzęciku co bo dawno nie słyszałem płyty "nagranej" w takiej jakości tylko się musiałem nakombinować żeby ją przegrać
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 witam co za płytkę macie? też chcę wrzucam fotkę na szybko dziś zrobioną pod interem :> btw.. kto miał mi załatwić maskownice na głośnik? w poniedziałek cd rezania.... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 co za płytkę macie? też chcę Tajemnica forum btw.. kto miał mi załatwić maskownice na głośnik? Ja ale ciężko będzie nic konkretnego nie ma a reszta to standardowe "siatki"
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 kurde szkoda... pozostaje mi jeździć i szukać
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ehhh ten gołąb A jednak tak że niby wszystkich wyprzedził i skręcił w prawo a potem pewnie na rondzie zawrócił Somes ciężko będzie ci coś takiego znaleźć jak chcesz na upartego to poszukaj w dobrych firmowych sklepach ze sprzętem Car-audio ale tam pewnie ładnie zabulisz za coś takiego
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 SoMeS a ile dałeś za zderzak przód? i czy miałeś pod kolor ?
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A Krolu tak w ogóle to zajebiaszczy masz opis
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A Krolu tak w ogóle to zajebiaszczy masz opis Guru taka prawda - zawsze wszyscy o mnie mową (aha ta moja skromność) :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Hehe [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 17:47_________________________________________________Dobra panowie trzeba się zebrać na jakiegoś browarka w taki piękny kończący się dzień do zobaczenia (a w zasadzie usłyszenia a najbardziej to popisania :gwizdanie:) wieczorkiem
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 SoMeS a ile dałeś za zderzak przód? i czy miałeś pod kolor ? za zderzak kompletny dałem 400-500zł (teraz nie pamiętam) z kratkami dokładką i belką i był pod kolor... zielony Ehhh ten gołąb A jednak tak że niby wszystkich wyprzedził i skręcił w prawo a potem pewnie na rondzie zawrócił Somes ciężko będzie ci coś takiego znaleźć jak chcesz na upartego to poszukaj w dobrych firmowych sklepach ze sprzętem Car-audio ale tam pewnie ładnie zabulisz za coś takiego ma być! hehe nie chcę czegoś co mi się nie podoba więc będę szukał :gwizdanie: poszukam poszukam... pewnie u skalika będzie... ale nie chce mi się tam jechać [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 18:00_________________________________________________P.S. Dzisiaj mój dupowóz nową sesję miał
Rekomendowane odpowiedzi