Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pisz w technicznych - i sensownie Prościej się mówi ja ostatnio też preferuję tak jak ty kiedyś mówiłeś że jak coś niunię boli to oddaję kluczyki mechanikowi i jest git w końcu to nie golf II[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:28_________________________________________________Miron ty też edytuj
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Moja Ewa sie szybko aklimatyzuje wiec chyba nie bedzie problemu, no i jeszcze jak Twoja Dorota zapoda jej temat baby to juz wogóle bede miał wolne i wtedy %% z kolegami :>
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No musicie je poznać żeby wam nie przeszkadzały [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:24_________________________________________________ Guru Ty widzę już praiwe 100 postów masz - coś czuję że na klubowicza będziesz startował Chciałbym ale nie mam ostatnio czasu pisać na innych wątkach :polew: Nie no będę będę ale co z tego wyjdzie to zobaczymy No to masz przesrane u Oli Guru, i to juz ktorys raz :baseball:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Moja Ewa sie szybko aklimatyzuje wiec chyba nie bedzie problemu, no i jeszcze jak Twoja Dorota zapoda jej temat baby to juz wogóle bede miał wolne i wtedy %% z kolegami :> I chyba tylko po to kumple mają żony (dziewczyny) [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:30_________________________________________________ No musicie je poznać żeby wam nie przeszkadzały [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:24_________________________________________________ Guru Ty widzę już praiwe 100 postów masz - coś czuję że na klubowicza będziesz startował Chciałbym ale nie mam ostatnio czasu pisać na innych wątkach :polew: Nie no będę będę ale co z tego wyjdzie to zobaczymy No to masz przesrane u Oli Guru, i to juz ktorys raz :baseball: Ups hehe :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co ty czaty przy nas wysiadają [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:34_________________________________________________ ok panowie spadam... :gwizdanie: Dobranoc Nawet nikt nie zauważył :gwizdanie: Dobranoc
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a tak przy okazji -to z Gliwickich widzę więcej osób które Klubowicza chyba bez problemu by dostały
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jacie pierdziele już 3 tyskie zrobiłem zanim się doczytałem do tego momentu i to tylko od popołudnia mnie nie było q r w a a tu jeszcze komunikat Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i jeszcze jeden Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a tak przy okazji -to z Gliwickich widzę więcej osób które Klubowicza chyba bez problemu by dostały No a nie chcą to dość dziwne [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:37_________________________________________________ a tu jeszcze komunikat Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? i jeszcze jeden Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ten klub to sami pijacy i spamerzy i wogóle mistrzowie chatu :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja bym chciał :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ten klub to sami pijacy i spamerzy i wogóle mistrzowie chatu :polew: :polew: I tak mamy trzymać
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 eeeeeeeeeeeeee krolu qufa ta faktura to może byś się w końcu postarał
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja bym chciał :polew: :polew: :polew: Nie łam się nie dużo Ci brakuje
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 HEHEHHE jak tak dalej pójdzie to w piątek świętujemy 300 stron:D Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? EDIT: a może i 400 Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Następny nadrabia > kris_kilt :polew:
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a tak przy okazji -to z Gliwickich widzę więcej osób które Klubowicza chyba bez problemu by dostały miron zdradz nam rąbka tajemnicy kto ma szanse ??
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 eeeeeeeeeeeeee krolu qufa ta faktura to może byś się w końcu postarał staram się ;/ Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Rekomendowane odpowiedzi