Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 bo akurat w domu nie mam piwka 50 metrów od domu masz stacje na której na bank jest piwo :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 to co Diman - jakieś piwko zaliczymy [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:47_________________________________________________to ja się ubieram na tą stacje
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: sratatata[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> ktos musi robic takie zycie ktos musi jebac na tych na gorze [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:42_________________________________________________ Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: wlasnie z tym piwkiem do mnie giba :gwizdanie: a potem do mnie - to co mam lecieć do żabki :gwizdanie: a jak ja bede bez auta :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to co Diman - jakieś piwko zaliczymy [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:47_________________________________________________to ja się ubieram na tą stacje pojedź na desce
Bulik Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to co Diman - jakieś piwko zaliczymy [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:47_________________________________________________to ja się ubieram na tą stacje ....no to jutro będzie jaki ja jestem niewyspany,oooooo jak mnie w krzyzu jebie :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( Dimek jeden dzień w robocie i już się rozchorowałeś
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to co Diman - jakieś piwko zaliczymy [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:47_________________________________________________to ja się ubieram na tą stacje ....no to jutro będzie jaki ja jestem niewyspany,oooooo jak mnie w krzyzu jebie :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( Dimek jeden dzień w robocie i już się rozchorowałeś tak mi sie wydaje ze chyba zajme sie domem
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Sky pilnuj tu - i nadrabiajcie za mnie Dimana i Guru
MAJKI Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Bry z wieczora nie nadrobiłem jeszcze jakies 6 stron tego spamiku :gwizdanie: Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. Chyba musze zagadać do kolegi co robi te rurki dla Pucka bo widziałem że ma obejmy na klucz skręcane
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Sky pilnuj tu - i nadrabiajcie za mnie Dimana i Guru Wiesz że to nie są proste sprawy ........
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Bry z wieczora nie nadrobiłem jeszcze jakies 6 stron tego spamiku :gwizdanie: Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. Chyba musze zagadać do kolegi co robi te rurki dla Pucka bo widziałem że ma obejmy na klucz skręcane Majki obczaj średnicę a jutro te opaski będziesz miał na spocie bo będę koło 14 u tego PANA OD RUR :> Miron, tego geja Guru wziąłeś na chatę a mnie nie
gregory Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam nadrobiłem spamik gieje chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> A ja to niby nie zapierdalam, dziennie wstaję o 5:00 do roboty
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 oni już są - nikomu wpaść nie bronię - wpadaj
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oni już są - nikomu wpaść nie bronię - wpadaj NIE, DZIĘKUJĘ
Rekomendowane odpowiedzi