piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P załatwię Ci tylko mogę mieć przejebane jak się zakocha ale na szczęście mieszka w bezpiecznej odległości [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 20:39_________________________________________________krolu ale jakby co to odwieziesz ją do domu bo mi się nie chce taki kawał dymać
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 :polew: :polew: Marzyciele nie cfaniacz bo .......
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P Chyba jestes pewny, ze nie zaglada na forum, bo problem sam by sie rozwiazal :>
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no panowie to Ekipa BB została w lesie haha
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P Chyba jestes pewny, ze nie zaglada na forum, bo problem sam by sie rozwiazal :> Moze trochę przesadzam
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P Chyba jestes pewny, ze nie zaglada na forum, bo problem sam by sie rozwiazal :> Moze trochę przesadzam Krolu przynajmniej bedzie mial kto nam kielbaski kroic bardzo dobrze jej to szlo ostatnio
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobra ide na spacer, a wy wyciagajcie te piwa bo wam zamarazna
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyżby piwo się skończyło a pijak nr 1 gdzie (czytaj SPARKI)
sparki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyżby piwo się skończyło a pijak nr 1 gdzie (czytaj SPARKI) rozpaczliwie poszukuje ostatniej buteli tyskiego w lodówce i co najgorsze znaleźć nie umie ;(
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyżby piwo się skończyło a pijak nr 1 gdzie (czytaj SPARKI) rozpaczliwie poszukuje ostatniej buteli tyskiego w lodówce i co najgorsze znaleźć nie umie ;( a jednak trzeźwy
sparki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyżby piwo się skończyło a pijak nr 1 gdzie (czytaj SPARKI) rozpaczliwie poszukuje ostatniej buteli tyskiego w lodówce i co najgorsze znaleźć nie umie ;( a jednak trzeźwy prawie
MAJKI Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bry No własnie tak czytacie że Prezes mówił ze w piłke gra do 23 we wtorki a tu juz takie domysly : zakupy, wyprzedaze itp Qrna jak zwykle 20 minut czytania bo spamerzy w akcji
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bry No własnie tak czytacie że Prezes mówił ze w piłke gra do 23 we wtorki a tu juz takie domysly : zakupy, wyprzedaze itp Qrna jak zwykle 20 minut czytania bo spamerzy w akcji majki nie fulaj tylko beer sie napij
MAJKI Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 hehe napiłbym sie ale jade w nocy i nie pije jak prowadze... W weekend nadrobię %%
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 racja majki ja też jak prowadzę to nie piję bo się za dużo rozlewa
MAJKI Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Hehe dobrze gadasz a ja jestem po praniu tapicery i niechciałbym znowu plam mieć :gwizdanie: Ok spamerzy dobrej nocki ide spać
Rekomendowane odpowiedzi