A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- nie chciał mi się wysiadać a masz go juz podlaczony? Z tego co pamiętam to glutosław -deklarował się, że powysyła PW dla ludi a tu cisza... a moze wlasnie nadal wysyla
bish - kopt Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 siemka , ma ktoś w aucie hak ? a co byś potrzebował ???
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 siemka , ma ktoś w aucie hak ? a co byś potrzebował ??? w poniedziałek Wolf jedzie po auto do radomia, niestety anglik i trza go na lawecie przywieźć.
bish - kopt Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 siemka , ma ktoś w aucie hak ? a co byś potrzebował ??? w poniedziałek Wolf jedzie po auto do radomia, niestety anglik i trza go na lawecie przywieźć. mam hak ale w pn od rana jestem u Aliego na chipie i nie wiem kiedy skończymy
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 siemka , ma ktoś w aucie hak ? a co byś potrzebował ??? w poniedziałek Wolf jedzie po auto do radomia, niestety anglik i trza go na lawecie przywieźć. mam hak ale w pn od rana jestem u Aliego na chipie i nie wiem kiedy skończymy spoko , to pożycz sam hak :polew:
diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 glutoslaw ma sie dobrze dzwonil do mnie wiec mozecie spac spokojnie zakupy robi budowlane zeby nie bylo :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 siemka , ma ktoś w aucie hak ? a co byś potrzebował ??? w poniedziałek Wolf jedzie po auto do radomia, niestety anglik i trza go na lawecie przywieźć. mam hak ale w pn od rana jestem u Aliego na chipie i nie wiem kiedy skończymy spoko , to pożycz sam hak :polew: :polew:
czester Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Juz w domu po nartach wiecej tutaj sniegu jak w tej Szczewnicy
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja za tydzien jade do Jaworzynki i tez tak mysle, ze tam kicha juz bedzie ze sniegiem
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Juz w domu po nartach wiecej tutaj sniegu jak w tej Szczewnicy
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- nie chciał mi się wysiadać a masz go juz podlaczony? Na razie sprytnie podłączony jest do zapalniczki
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- nie chciał mi się wysiadać a masz go juz podlaczony? Na razie sprytnie podłączony jest do zapalniczki RECARO podłączone do zapalniczki też fajnie
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- nie chciał mi się wysiadać a masz go juz podlaczony? Na razie sprytnie podłączony jest do zapalniczki RECARO podłączone do zapalniczki też fajnie bo nie będę zrywał plastików w te zimno bo po pękają... :wallbash: kOOOrwa jak mnie ten linoskoczek zdenerwował teraz... idę na rower poćwiczyć żeby na II urodziny dojechać
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 to trzeba zobaczyć http://www.sadistic.pl/wielka-wodna-zjezdzalnia-vt31996.htm
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 to trzeba zobaczyć http://www.sadistic.pl/wielka-wodna-zjezdzalnia-vt31996.htm To juz to lepsze Bardzo odważny skok do basenu (full version)
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 to trzeba zobaczyć http://www.sadistic.pl/wielka-wodna-zjezdzalnia-vt31996.htm To juz to lepsze Bardzo odważny skok do basenu (full version) nie wierzę w to!!! :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi