Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 baj de łej - prawdopodobnie bede mial tanio garreta gt28r do sprzedania - korpus nowy, muszla po regeneracji jak będziesz już coś wiedział to możesz dać znać , kolektor miałeś dorobiony pod te turbo ?
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Patrikos do okulisty zadupiaj ...120 za sztuke :gwizdanie: ...i to bez żadnych dodatków
QRi Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 baj de łej - prawdopodobnie bede mial tanio garreta gt28r do sprzedania - korpus nowy, muszla po regeneracji jak będziesz już coś wiedział to możesz dać znać , kolektor miałeś dorobiony pod te turbo ? naturliś
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Patrikos do okulisty zadupiaj ...120 za sztuke :gwizdanie: ...i to bez żadnych dodatków myślałem że sztuka w przypadku głośników to para - oczywiście nie w przypadku bassowych :kox: ide kimać
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Patrikos do okulisty zadupiaj ...120 za sztuke :gwizdanie: ...i to bez żadnych dodatków myślałem że sztuka w przypadku głośników to para - oczywiście nie w przypadku bassowych [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 22:45_________________________________________________i tak bym wolał zestaw na zwrotnicy taki separowany :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Poskładane wsio i wygląda dla mnie miodzio :> Ależ burdel maaasaaakra
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Patrikos do okulisty zadupiaj ...120 za sztuke :gwizdanie: ...i to bez żadnych dodatków myślałem że sztuka w przypadku głośników to para - oczywiście nie w przypadku bassowych :kox: ide kimać [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 22:48_________________________________________________ Poskładane wsio i wygląda dla mnie miodzio :> Ależ burdel maaasaaakra jest i skoczek :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 i tak bym wolał zestaw na zwrotnicy taki separowany :gwizdanie: ja nie jestem znowu taki audiofilem ale rozbierałem dziś tą tube i tam aż prosi się żeby wymienić ten ori jakiś fajny wooferek [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 22:50_________________________________________________siema Sky
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 i tak bym wolał zestaw na zwrotnicy taki separowany :gwizdanie: ja nie jestem znowu taki audiofilem ale rozbierałem dziś tą tube i tam aż prosi się żeby wymienić ten ori jakiś fajny wooferek [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 22:50_________________________________________________siema Sky Ori masz subwoofer czy taki dokładany w bagażniku ??
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ori w nadkolu + wzmacniacz no to musisz poszukać jakis głośniczek wooferek , tylko tam mała średnica jest chyba ok 16cm
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 -
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 - z podwójną cewką - mam taki w subwooferze z tonsila w kinie domowym
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 - z podwójną cewką - mam taki w subwooferze z tonsila w kinie domowym ...to nie może być taki normalny woofer?
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 - z podwójną cewką - mam taki w subwooferze z tonsila w kinie domowym ...to nie może być taki normalny woofer? jak wsadzisz zwykły z jednym +/- to będzie grał tylko na jednym kanale wzmacniacza , a teraz gra pewnie na dwóch kanałach
bish - kopt Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 - z podwójną cewką - mam taki w subwooferze z tonsila w kinie domowym ...to nie może być taki normalny woofer? jak wsadzisz zwykły z jednym +/- to będzie grał tylko na jednym kanale wzmacniacza , a teraz gra pewnie na dwóch kanałach a są takie woofery z podwójną cewką na allegro? czy to jest rzadkość?
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dokładnie, i jakiś dziwny ten głośnik - 4 wtyki, 2 +, 2 - z podwójną cewką - mam taki w subwooferze z tonsila w kinie domowym ...to nie może być taki normalny woofer? jak wsadzisz zwykły z jednym +/- to będzie grał tylko na jednym kanale wzmacniacza , a teraz gra pewnie na dwóch kanałach a są takie woofery z podwójną cewką na allegro? czy to jest rzadkość? powiem Ci że nie wiem czy sa na alledrogo , popytaj , albo kup w aso zrywam sie spać :gwizdanie: jutro na rano , więc o 5 pobudka wszystkim
czester Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Weekend a wszyscy juz spia :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja wróciłem... ze spotu SK w knajpie :gwizdanie: :kox:..
Rekomendowane odpowiedzi