Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GURU zaliczył "zdrapkę" i wygrał pobyt w szpitalu ?????????

:decayed:

Tak tą zdrapkę co reklamują w telewizji tylko ja za bardzo do siebie wziąłem reklamę :kox:

w tymbarku miał kapsel z napisem "rozpędź się , ściana Cie sama znajdzie" :polew:

Żeby to tylko ściana :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w tymbarku miał kapsel z napisem "rozpędź się , ściana Cie sama znajdzie"
hehe :decayed:

albo albo .... losowali .... i brat byl SPRITE a Guregoru PRAGNIENIE:polew: :polew:

widze ze wszyscy juz spia chyba , wiec dobranoc panowie :hi: a ja wracam do domu ze zmiany :slina:

Opublikowano

o jaaaaa Guru ale dałeś ciała, przyznaj się co to robiłeś...........

mi też kiedyś nastawiali nosa, dostałem pałką do bejzbola :polew: głupie młode czasy :decayed:

wiesz, SPRITE nigdy nie przegra z PRAGNIENIEM :tongue4:

guru a może ta biała audi tarasująca drogę, to była twoja, motorniczy ci naklupał, a na aluskach jeździsz tylko do roboty bo na spota Ci siara... :polew: :polew: :polew: to nic, trzeba iść spać, DOBRANOC

Opublikowano

Witam WAS

i jestem rozczarowany :confused4: ;( :shocked:

czyżby wszystkim klawiatury wysiadły

albo zablokowali wam dostęp do forum

albo neta wam odcieli

Opublikowano

Witam WAS

albo neta wam odcieli

Albo jeszcze spimy o 7:11? :decayed:

Opublikowano

:hi:

Pucek zmień sobie w podpisie z Forum na Arene :wink4:

Opublikowano

Witam WAS

albo neta wam odcieli

Albo jeszcze spimy o 7:11? :decayed:

swiete slowa !!

p.s.

tylko bez smiania sie , jak widzicie wczoraj wyczailem wkoncu (po takim dlugim czasie) chodz zbytnio do tego uwagi nie przykladalem - przynam sie bez :bicz: , jak wstawiac sytaty z podpisami od kogo heheh , wiem wiem , korek troche ze mnie :kox:

apropo , Witam z rana :hi:

Opublikowano

"Poprawa kolokwium - na zakończenie najbliższych zajęć (po wykładzie i

ćwiczeniach)."

No to h... w piątke mnie nie będzie, mam poprawe kolokwuim z przedmiotu, na którym ani razu nie byłem i pierwszego kolokwium też nie pisałem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

:mysli:ciekawe jak ze mną będzie w piątek :mysli: coś dużo osó tym razem odpada :confused4:

Opublikowano

Jutro chyba muszę odpuścić nasz zlocik, obiecałem ostatnio że wpadnę na organizowany przez Opole grill ( stara ekipa z PL ) - a to w ten piatek no i strasznie wydzwaniają żebym wpadł bo cały okres zimowy się nie widzieliśmy i.t.d.Chyba nie mam wyjścia i będę musiał jeden piątek poświęcić ( a w ten akurat wszyscy mają być obecni z tamtej ekipy ) więc wybaczcie :notworthy: a jeżeli ktoś niema co z czasem zrobić i ma ochotę to oczywiście też może pojechać - żeby nie było że sam wszystkich odwiedzam :decayed:.

W niedziele byłem z KR ale nie pisałem nic bo to był taki wypad spontan i w sumie na zlota do nich nie podjechałem ( mimo że mają w niedziele )

Opublikowano

Witka

noo dzięki Miro jakoś mi sie zapomniało :)

też mi się wydaje że w tym tygodniu będzie maaało ludzi na spocie, ale za tydzień to odrobimy :tongue4:

M@rk może byś się pokazał wkońcu :naughty: daaaawno Cie nikt na oczy nie widział, a już nie wspomnę o tym że dalej nie widziałem Twoich alu :polew: to kiedy wpadniesz???

Opublikowano

Witka

też mi się wydaje że w tym tygodniu będzie maaało ludzi na spocie, ale za tydzień to odrobimy :tongue4:

M@rk może byś się pokazał wkońcu :naughty: daaaawno Cie nikt na oczy nie widział, a już nie wspomnę o tym że dalej nie widziałem Twoich alu :polew: to kiedy wpadniesz???

ja go widuję - ciężarki mi na siłce podaje :decayed:

Opublikowano
:hi: siemacie to co ja tam sam pod ta arena bede no co wy :(
Opublikowano

siemacie to co ja tam sam pod ta arena bede no co wy

sam napewno nie - min 5 autek jest zawsze ( nie wszyscy na kompie siedzą i się zapowiadają że będą )

Opublikowano

no niestety ja tez w ten piatek odpadam , sedze w robocie do 23 :disgust: ale za tydzien juz powinno byc znacznie lepiej - wstepnie oczywiscie , bo u mnie sie co chwila cos zmienia :rolleyes:

pytanie techniczne do was panowie : od jakiegos czasu , niedawno zauwazylem ze jak hamuje mocniej albo z wiekszej predkosci to troche mi sie auto trzesie - beda to klocki czy juz tarcze do wymiany ??

Opublikowano

HMMMM chyba tarcze ale jedno nie wyklucza drugiego :mysli: a jak już zmienisz te tarcze to pamiętaj żebys nie szalał z hamowaniem bo jak je przegrzejesz to juz na nowych będzie trzepało :naughty: i oczywiście słaby hamulec będzie :gwizdanie:

Ja raczej będę w piątek pod Areną :wink4:

Zaraz jade ze Sparkim robić LOGI dynamiczne zobaczymy co nam z tego wyjdzie a jak nic nie wyjdzie to PROTON mnie ratuje :good:

Opublikowano

HMMMM chyba tarcze ale jedno nie wyklucza drugiego :mysli: a jak już zmienisz te tarcze to pamiętaj żebys nie szalał z hamowaniem bo jak je przegrzejesz to juz na nowych będzie trzepało :naughty: i oczywiście słaby hamulec będzie :gwizdanie:

hmm , Pelex , a masz może jakiś sposób - jak sprawdzić co jest do wymiany - czy klocki , czy tarcze i jak cos to które ?? czy poprostu , ściągnąć koła i zobaczyć na tzw. "oko" ?? - bo mam w sumie dobrego i rzetelnego mechanika , ale jak już coś muszę robić przy aucie , to dobrze by było posiąść jakaś wiedzę przy okazji i na następny raz :wink4:

Opublikowano

Witka

jakie tam felgi ja smigam na drewnianych kołach :P

A Mirkowi to ja muszę podawać bo chłopak taki marniutki jest ze sam nie daje rade z ciężarami :evil:

[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 12:32_________________________________________________

hmm , Pelex , a masz może jakiś sposób - jak sprawdzić co jest do wymiany - czy klocki , czy tarcze i jak cos to które ?? czy poprostu , ściągnąć koła i zobaczyć na tzw. "oko" ?? - bo mam w sumie dobrego i rzetelnego mechanika , ale jak już coś muszę robić przy aucie , to dobrze by było posiąść jakaś wiedzę przy okazji i na następny raz :wink4:

zdejmi a sie przekonasz ja zakładałem teraz nowe tarcze i klocki według mnie jak już wymienaić to wszystko razem przynajmniej odczujesz różnicę.

Opublikowano

[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 12:32_________________________________________________

zdejmi a sie przekonasz ja zakładałem teraz nowe tarcze i klocki według mnie jak już wymienaić to wszystko razem przynajmniej odczujesz różnicę.

z ciekawości - wymieniałeś przód i tył ?? - ile cię części kosztowały , jakiej firmy ??

wogole co polecacie - jakiej firmy tarcze i klocki ?? - oczywiście na jakieś wypasy w chwili obecnej mnie nie stac , ale najtańszych też niechcę , coś pomiędzy