Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypad "koniu" :>

trzeba robić karierę...VIP czeka :decayed:

sie mówi" japa koniu"

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to sie widze działo :decayed:

Miron ale to jak oni was zatrzymali ?? normalnie - lizakiem bo im sie kijanka rozjebala ?? :D

skur****i zlodzieje jak uciekali swoim to powinni ich szybko namierzyc, a wtedy ja sie pisze na operacje zadoscuczynienie :baseball:

chyba ze a4 tez była krojona - to wtedy juz wogole lipa

generalnie najgorsze jest to, że takie k***y też maja konta na forach internetowych i traktuja dzial "moje auto" jak otomoto :/

nie rozumiem jak mozna byc takim **** i kraść to co dla niejednego jest czyms czemu poswieca pol swojego zycia

Opublikowano

to mieliście sytą impreze z niezłym finałem

apropo ciemnej a4 b6 rejestracja SO byłem w domu :gwizdanie: i poza tym mam avanta bo nieźle by to mogło wyglądać

Opublikowano

na mojej ulicy w zeszłym tygodniu też za***ali superba

chyba jakieś zamówienie poszło

Opublikowano

:shocked: :shocked: znowu impra ze was niema ?? :naughty:

:gwizdanie:

gangsterzy help....mam nowego lapka z widowsem 7.....ale niemam do niego zadnych płyt tz:sterowników do karty graficznej i dzwiekowej,sieciowej.... Według mnie powinne byc wrazie formatowania w przyszlosci...... tak jak przy zakupie kompa :mysli: :mysli:

Opublikowano

:hi: Witka!

Ps. Diman starczy tego dobrego - ostatni raz kierowałeś - teraz kolej na innych ze mną włącznie :wink4:

Czyli pojedziemy w Recaro :dance2: Suuuuuper :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:08_________________________________________________

laski mega, cóż z tego że szmaty :gwizdanie:

:polew:

aha i w tym miesiącu JUŻ NIE BALUJĘ :gwizdanie:

:polew: Pucek proszę cię :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:11_________________________________________________

Miron ale to jak oni was zatrzymali ?? normalnie - lizakiem bo im sie kijanka rozjebala ?? :D

skur****i zlodzieje jak uciekali swoim to powinni ich szybko namierzyc

Oni nas nie zatrzymali, myśmy sami do nich podbili jak znaleźliśmy skradzioną Skodę przed nimi :polew: Potem nam podziękowali za współpracę :kox: Oni by pewnie ją znaleźli na drugi dzień jakby mieszkańców zaczęła niepokoić, albo by ją jeszcze kto inny se przywłaszczył bo stała pootwierana z kluczykami w środku :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Witka!

Ps. Diman starczy tego dobrego - ostatni raz kierowałeś - teraz kolej na innych ze mną włącznie :wink4:

Czyli pojedziemy w Recaro :dance2: Suuuuuper :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:08_________________________________________________

laski mega, cóż z tego że szmaty :gwizdanie:

aha i w tym miesiącu JUŻ NIE BALUJĘ :gwizdanie:

:polew: Pucek proszę cię :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:11_________________________________________________

skur****i zlodzieje jak uciekali swoim to powinni ich szybko namierzyc

Oni nas nie zatrzymali, myśmy sami do nich podbili jak znaleźliśmy skradzioną Skodę przed nimi :polew: Potem nam podziękowali za współpracę :kox: Oni by pewnie ją znaleźli na drugi dzień jakby mieszkańców zaczęła niepokoić, albo by ją jeszcze kto inny se przywłaszczył bo stała pootwierana z kluczykami w środku :gwizdanie:

jak to było ?? znalezione nie kradzione ?? :D

trzeba bylo przygarnac pare czesci <haha>

ale to czekaj.... skad kluczyki były w srodku ?? :mysli:

Opublikowano

kluczyki były w srodku bo oni nią jechali - po tym jak ich gliny namierzyły i gonili postanowili wykorzystać chwilę, że się im oddalili i porzucili superba.

Tak oto skoda stała pootwierana, z otwartymi drzwiami, szybą, kluczykami i zapalonymi światłami - po tym jak oni ją zostawili my się zjawiliśmy - dosłownie mijać się musieliśmy bo byliśmy tam chwilę po ich ucieczce[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 21:49_________________________________________________ale macie dzisiaj lenia na pisanie :gwizdanie:

a kabaret był mega zarąbisty :good:

Opublikowano

no i jestem i ja zona w domku wiec mozna sobie troche na forum posiedziec :naughty:

Opublikowano

no i jestem i ja zona w domku wiec mozna sobie troche na forum posiedziec :naughty:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

cześć synki :hi:

Opublikowano

siema cycku :decayed:
Opublikowano

:hi:

ale sobie slodzicie dziewczynki

Opublikowano

paaa jaki zazdrosny :polew:

4u :kwiatek:

Opublikowano

spadam geje bo w pracy siedzę i spać mi się chce

Opublikowano

jak tam masz,takich jak Ty to niezasniesz :sex:

:decayed:

Opublikowano

paaa jaki zazdrosny :polew:

4u :kwiatek:

fenks :decayed:

Opublikowano

jak tam masz,takich jak Ty to niezasniesz :sex:

:>

Opublikowano

:gwizdanie: Ciiiiiiiiii :silacz: fijolet sie czaii...zas luka czy nikt impry nie kombinuje :banan2: z wrazeniami :naughty:

Patrikos :hi: