diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 eeeeeeeeee to ja też lecę odespać - do jutra nara
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 koniki pouciekały koniki ????? :laghing2: ja przynajmniej jezdze na Ty to jazdą nazywasz :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 koniki pouciekały koniki ????? :laghing2: ja przynajmniej jezdze na ja też pierwsze 1000m pózniej oszczędzam na :polew: a jak trzeba robię pstryk i jest czyli :kox:
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 koniki pouciekały koniki ????? :laghing2: ja przynajmniej jezdze na Ty to jazdą nazywasz :gwizdanie: :polew:
piterra Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Bulik nie bądź taki do przodu bo a ten net u mnie w pracy to jakaś masakra jakiś j**any niemiecki dostawca no qrFa żeby w polsce internet z faterLANDU :wallbash: to tylko u mnie w robocie tak może być :wallbash: spadam bo qrWicy zaraz dostanę z takim internetem narka info do użytkownika BULIK : "jak cię dorwę to ci gaśnicę do du*ska załaduję " :polew: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 eeeeeeeeee to ja też lecę odespać - do jutra
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 mój net też dziś coś nie bardzo - a mam radiowy , przy tej pogodzie zawsze jest padaka
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 wiekowi sie wysypują wiekowi sie niewysypiaja bo sie bawia a mlodziez siedzi w domu :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 u mnie też - ale nie wiem czy to tak czasem znowu forum nie zamula bo inne strony mi śmigają normalnie
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 info do użytkownika BULIK : "jak cię dorwę to ci gaśnicę do du*ska załaduję " :polew: :polew: ciekawe z kad tyle ludzi wezmiesz po 2ie ty gasnicy nie dzwigniesz :nabijasie:
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 mi ogólnie zamula cały net nawet żona mnie przywitała po pracy tekstem ,że net coś nie wyrabia :gwizdanie:
d4rk Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 wiekowi sie wysypują Kto wie czy się wysypują, może wyrusza na patrol Knurowa i okolic w poszukiwaniu skradzionych samochodów
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 info do użytkownika BULIK : "jak cię dorwę to ci gaśnicę do du*ska załaduję " :polew: :polew: ciekawe z kad tyle ludzi wezmiesz z Rudzińca
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 mi ogólnie zamula cały net nawet żona mnie przywitała po pracy tekstem ,że net coś nie wyrabia :gwizdanie: no to wporzowe przywitanie macie z zona
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 wiekowi sie wysypują Kto wie czy się wysypują, może wyrusza na patrol Knurowa i okolic w poszukiwaniu skradzionych samochodów
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 info do użytkownika BULIK : "jak cię dorwę to ci gaśnicę do du*ska załaduję " :polew: :polew: ciekawe z kad tyle ludzi wezmiesz z Rudzińca ....zapomniałem ale jak tak to szacun :notworthy: :notworthy:
piterra Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 info do użytkownika BULIK : "jak cię dorwę to ci gaśnicę do du*ska załaduję " :polew: :polew: ciekawe z kad tyle ludzi wezmiesz już o to się nie martw cFaniak jak prowokuje widać lubi grupowe dymanko :polew:
gregory Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Witam! wszystkich po raz kolejny prawie rozbiłem furę, jechałem boczną ulica która była zaśnieżona i niestety wyjechałem na środek ulicy. Na szczęście koleś który jechał tą ulicy zauważył co się dzieje i odbił na drugi pas. uffff W dodatku podczas tego hamowania zepsuł mi się sterownik ABS który rok temu był naprawiany :/ Quattro nie pomaga w hamowaniu? A co wcześniej nie używałeś hamulców, że sterownik działał?
Rekomendowane odpowiedzi