diman Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siemanko z rańca Miron jak tam film? efekty niezłe co? ...a ja gorączka i leże od rana w wyrku, miałem tam sie dziśiaj pojawić z browarami ale chyba nic z tego u to zycze powrotu do zdrowia
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 siemanko z rańca Miron jak tam film? efekty niezłe co? ...a ja gorączka i leże od rana w wyrku, miałem tam sie dziśiaj pojawić z browarami ale chyba nic z tego to gdzie mam podjechac po te browary efekty
diman Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siemanko z rańca Miron jak tam film? efekty niezłe co? ...a ja gorączka i leże od rana w wyrku, miałem tam sie dziśiaj pojawić z browarami ale chyba nic z tego to gdzie mam podjechac po te browary efekty :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Miron, ale Ci pojechali na temat tych blaszek po to jest forum - niech każdy się wypowie już odpisałem jak ja lubie takie tematy, dawno sie tak nie usmialem
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 Miron, ale Ci pojechali na temat tych blaszek po to jest forum - niech każdy się wypowie już odpisałem jak ja lubie takie tematy, dawno sie tak nie usmialem ja też taka słodka krytyka
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siemka Panowie (tzn muszę wymienić olej w aucie i takie tam ) oby te takie tam to były filtry
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siema placki o wieśniak z lotką z S4 przylazł , a fuj
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 - znudziło sie zycie z prostym nosem ? tez jestes wiesniak bo masz alusy z eski w gnojowozie zakladam nowy klub WST Wiejski Styl Tuningu jestem czlonkiem #69
piterra Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 - znudziło sie zycie z prostym nosem ? tez jestes wiesniak bo masz alusy z eski w gnojowozie zakladam nowy klub WST Wiejski Styl Tuningu jestem czlonkiem #69 oj pastuchy obrzucacie się gnojem a nawet nie wiecie kto ma któą dorożkę Qri Keżor ma felunek a'la beemfu chyba tak mi się wydaje raczej na pewno a ta lotka to ci się odkleja :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 13:00_________________________________________________nara Wieśniaki i reszta niestety do pracy trzeba pomykać ;(
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 - znudziło sie zycie z prostym nosem ? tez jestes wiesniak bo masz alusy z eski w gnojowozie zakladam nowy klub WST Wiejski Styl Tuningu jestem czlonkiem #69 oj pastuchy obrzucacie się gnojem a nawet nie wiecie kto ma któą dorożkę Qri Keżor ma felunek a'la beemfu chyba tak mi się wydaje raczej na pewno a ta lotka to ci się odkleja :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 13:00_________________________________________________nara Wieśniaki i reszta niestety do pracy trzeba pomykać ;( a nie mial teraz na zime eskowych zalozonych ?? chyba mi sie pojebalo - zwracam honor
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 wyspany, po obiadku i fryzjerka zaliczona :> Qri, niestety Ci się pojebało, Kezorek ma felgi z bmw :gwizdanie: a w zimie śmiga na stall + kołpak lans :>
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 wyspany, po obiadku i fryzjerka zaliczona :> Qri, niestety Ci się pojebało, Kezorek ma felgi z bmw :gwizdanie: a w zimie śmiga na stall + kołpak lans :> ale felga M-pakiet?? boze jak te dni w robocie sie dluza
Patrikos28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak tam Pucek spota dzisiaj zaliczasz , czy do roboty ?
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak tam Pucek spota dzisiaj zaliczasz , czy do roboty ? no co Ty... :gwizdanie: jestem tak spłukany że po bukowinie wsiadam w autobus
Rekomendowane odpowiedzi