krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy to żeby nie nabrała podejrzeń to za tydzień spiż ? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________ eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie a jaki Ty masz na ełu nik ?
diman Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie z ełu chyba :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie a jaki Ty masz na ełu nik ? krolu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie a jaki Ty masz na ełu nik ? krolu :gwizdanie: myślałem , że Przystojniak_pozna_jakąś_Młodą_sunie :polew:
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Mirek, jak tam na spocie? spokojnie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:43_________________________________________________ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy Mirek, widzisz sam myślisz o sobie non stop, a to może żonka coś ma w zanadrzu i chce cię wygnać i przez to się pyta czy na pewno nigdzie nie wychodzisz
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie a jaki Ty masz na ełu nik ? krolu :gwizdanie: myślałem , że Przystojniak_pozna_jakąś_Młodą_sunie :polew: a rudi ma -> młoda sunia pozna przystojniaka ?
diman Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Mirek, jak tam na spocie? spokojnie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:43_________________________________________________ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy Mirek, widzisz sam myślisz o sobie non stop, a to może żonka coś ma w zanadrzu i chce cię wygnać i przez to się pyta czy na pewno nigdzie nie wychodzisz napewno a ten jej pokrzyżował plany :gwizdanie:
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Gregor, wlasnie mi sie wydaje ze u mnie w zeliwniaku mam lekki odchył od pionu kolektora a wejscie/wyjscie chlodzenia jest o 90 stopni obrocone wzgledem laczenia z kolektorem. w najgorszym wypadku, jak okaze sie ze wszystko jest idealnie w pionach poziomach trzeba bedzie zastosowac kolanka gora/ dol - ponoc to tez jest dobre rozwiazanie ale mam dla Marecka dobre info - ceny garrettow poszly w dol pol roku temu za gt28rs zaplacil bym 4500 teraz dalem prawie 1000 mniej. Swoja droga turbine bralem w promotorze mocy - zebym mial blizej - to auto juz by stalo u Kuby - gosc ma za***ista wiedze Marecek też to miał na żeliwniaku, więc na gotowym kolektorze więc nie ma żadnej możliwości obrócenia turba, chyba że przód do tyłu, ale to bez sensu. A ceny spadły bo $ poszedł w dół, no i dobrze może kupie se jakieś turbo przod do tyłu to tez nic nie da bo to chodzi o obrot 5-20%, takze jestem skazany na sposob odlania mojego kolektora - chyba ze pospawie sobie nowy - ale powiem szczerze.... chyba nie stac mnie na to - i tak juz pojechalem max po bandzie. sam nie wiem ile jeszcze chce jezdzic tym autem - dlatego jezeli bedzie sie dalo zrobic to "po bozemu" - a tak mysle ze compsport bedzie chcial to zrobic - to tak robie i mam nadzieje ze nie poniose juz zadnych czterocyfrowych wydatkow zwiazanych z tym autem :]
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny:
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 eeeeeeeeeeee Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie a jaki Ty masz na ełu nik ? krolu :gwizdanie: myślałem , że Przystojniak_pozna_jakąś_Młodą_sunie :polew: a rudi ma -> młoda sunia pozna przystojniaka ? a czy ja coś o Rudi pisałem ? a to pies na baby wyszło szydło z Worka
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: jakoś Cię nie lubią
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: jakoś Cię nie lubią nie mam nawet listy ludzi :wallbash: :wallbash:
diman Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: chudineze widzialem go jak sie czaił
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: jakoś Cię nie lubią nie lubią czy nie lubię
keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 mam nadzieje ze nie poniose juz zadnych czterocyfrowych wydatkow zwiazanych z tym autem :] spoko, rozłożą Ci na raty 6x999zł
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 Krolu - może któryś zielony kablami handluje i mu konkurencje robisz
krolu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Krolu - może któryś zielony kablami handluje i mu konkurencje robisz ale ja nie handluje, bo było to dla znajomych, jednorazowa akcja i nic na tym nie mam :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi