czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A tak w ogóle to rozumiem że spot w wielki piątek odbywa się bez żadnych zmian A o jakich zmianach myslisz ? Obyl sie w ogole spot w piatek ?
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dobra śmigam do Zabrza do M1 a kogo to obchodzi A tak w ogóle to rozumiem że spot w wielki piątek odbywa się bez żadnych zmian A o jakich zmianach myslisz ? Obyl sie w ogole spot w piatek ? Zmiany czyt. czy w ogóle będzie żeby zaś ktoś nie wymyślał że święta i tak dalej
Pucek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 MiodzioModerator - nie panikuj, że na dworze się nic nie robi to nie znaczy że nie ma być spotu :gwizdanie: aaa i jak dla mnie to "święta" są w niedzielę
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Wróciłem... cały dzień rezałem opla... trzeba było wymienić szczotki na alternatorze - opel jest fajny trzeba ściągnąć koło żeby się do niego dostać masakra... a co do spota - to może ARENA ?
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 MiodzioModerator - nie panikuj, że na dworze się nic nie robi to nie znaczy że nie ma być spotu :gwizdanie: aaa i jak dla mnie to "święta" są w niedzielę Dla mnie też są w niedzielę ale różnie to bywa [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 19:16_________________________________________________ a co do spota - to może ARENA ? Też mi to przeszło przez myśl ale dzisiaj np. u nas pada jak tak będzie w piątek to nie ma sensu
Pucek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 u mnie deszczyk nie pada i nie padał mi to lotto czy będzie na Arenie czy gdzieś tam, trzeba zbierać na MOC więc wpadam dopiero za 3 tygodnie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 u mnie deszczyk nie pada i nie padał mi to lotto czy będzie na Arenie czy gdzieś tam, trzeba zbierać na MOC więc wpadam dopiero za 3 tygodnie :gwizdanie: ja chyba też znajde sobie jakieś 2 etety dodatkowe
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Miron mialem wczoraj wieczorem do ciebie dzwonic ale pomyslalem, ze bedziesz wykonczony po weekendzie wiec ci glowy nie zawracalem :gwizdanie: bylo otwarcie sezonu na Woszczycach
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Miron mialem wczoraj wieczorem do ciebie dzwonic ale pomyslalem, ze bedziesz wykonczony po weekendzie wiec ci glowy nie zawracalem :gwizdanie: bylo otwarcie sezonu na Woszczycach a do mnie ;(
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a do mnie jak wyzej :gwizdanie: nie mialem serca zawracac wam glowy
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a do mnie jak wyzej :gwizdanie: nie mialem serca zawracac wam glowy ;( ja wczoraj wróciłem i poszedłem sobie pojeździć trochę po okolicy bo byłem na "głodzie"
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 sezon dopiero sie zaczyna i najmocniejsze auta jeszcze nie wyjechaly :gwizdanie:
gregory Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Witam! Jak się dziś rano obudziłem to miałem zakwasy i obolały byłem. Mnie chyba faza nie puszczała cały czas na tym zlocie, a co za tym idzie nie czułem zmęczenia Dopiero dziś rano jak się się całkiem trzeźwy obudziłem
Rekomendowane odpowiedzi