bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Arek , mi sie wydaje , że Twoja to ta po lewej bo ma bluzke w kolorze Twojej fury :> odwrotnie Bish nadal zainteresowany? :gwizdanie: tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ?
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ? ta z prawej to moja zona
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ? ta z prawej to moja zona no to lipa bo już sie napaliłem a ta z lewej to troche nie moja kategoria wagowa masz jeszcze jej jakieś foty? może korzystniej wyszła na innych, przybliż no charakterystyke tej postaci
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ? ta z prawej to moja zona no to lipa bo już sie napaliłem a ta z lewej to troche nie moja kategoria wagowa masz jeszcze jej jakieś foty? może korzystniej wyszła na innych, przybliż no charakterystyke tej postaci Sympatyczna, towarzyska, z pomysłem na życie, ciekawa świata, z poczuciem humoru...Zdecydowana, konkretna...Bardzo ambitna, skora do kompromisów :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatyczna, towarzyska, z pomysłem na życie, ciekawa świata, z poczuciem humoru...Zdecydowana, konkretna...Bardzo ambitna, skora do kompromisów :gwizdanie: :polew: tosz to skarb
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ? ta z prawej to moja zona no to lipa bo już sie napaliłem a ta z lewej to troche nie moja kategoria wagowa masz jeszcze jej jakieś foty? może korzystniej wyszła na innych, przybliż no charakterystyke tej postaci Sympatyczna, towarzyska, z pomysłem na życie, ciekawa świata, z poczuciem humoru...Zdecydowana, konkretna...Bardzo ambitna, skora do kompromisów :gwizdanie: o gotowaniu i sprzątaniu zapomniałeś aha... rozrząd w aucie też by musiała umieć zrobić i na Vagu musi sie znać lakiernictwo i blacharka też mile widziane
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 lakiernictwo na tym sie zna taaa.. paznokci chyba
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 lakiernictwo na tym sie zna taaa.. paznokci chyba Na tym to moja ma doktorat :polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak, ale ta po prawej czy nie bo już tera nie wiem ? ta z prawej to moja zona no to lipa bo już sie napaliłem a ta z lewej to troche nie moja kategoria wagowa masz jeszcze jej jakieś foty? może korzystniej wyszła na innych, przybliż no charakterystyke tej postaci Sympatyczna, towarzyska, z pomysłem na życie, ciekawa świata, z poczuciem humoru...Zdecydowana, konkretna...Bardzo ambitna, skora do kompromisów :gwizdanie: o gotowaniu i sprzątaniu zapomniałeś aha... rozrząd w aucie też by musiała umieć zrobić i na Vagu musi sie znać lakiernictwo i blacharka też mile widziane Z takimi wymaganiami to se chłopaka poszukaj a nie laski... :polew:
Eyesmon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hej koledzy, Problemik mały i może ktoś pomoże z sąsiedztwa - przy wymianie łożyska prawej tylnej półosi (QUATTRO) okazało się, że mam pęknięty pierścień ABS - niestety do Q nie można tego kupić samego (nawet w ASO) - tylko razem z przegubem (o cenie wolę nie mówić...). Może ktoś z Was ma namiar na jakiegoś użytka? albo został komuś po wymianie używany ale dobry pierścień? Jak tak proszę o info na priv. Pozdrawiam
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________gg
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________gg
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siemka! Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie jakieś 6 ton To teraz już wiem po co ci był ten Chip :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siemka! Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie jakieś 6 ton To teraz już wiem po co ci był ten Chip :gwizdanie: Gregor Moje padło by tego nie pociągnęło :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi