Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bede się pytał nawet jak Diman nie pojedzie to wpadne moim Nissanem... przynajmniej bedzie ubaw.... :polew:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 12:58_________________________________________________nie pękaj, jak kiedyś byłem transitem - jak auid nie domagało :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Spoko ja tam się nie wstydze.... kiedyś wkońcu podjade swoją A4 na spota a na razie cóż jest jak jest.. ale liczą się ludzie.... :decayed: a jak się bardzo będziecie zemnie śmiac to się przeniose na EU :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie bede się pytał nawet jak Diman nie pojedzie to wpadne moim Nissanem... przynajmniej bedzie ubaw.... :polew:

taaaaa :> nie obiecuj :gwizdanie:
Opublikowano

taaaaa :> nie obiecuj :gwizdanie:

No lekko bo i tak musze pojechac do Ikei...

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry:

witka p.Pitka :hi:
Opublikowano
... nie ma co robic

do garazu i spawac kolejny zestaw pod FMIC :gwizdanie:

:decayed:

ja chyba zaraz pojde do garazu cos porobic.....

do garażu.. :kox:

Kurde, weekend jest, chciałem z rodziną pobyć, ale szczerze - też o tym myślałem. :decayed:

no i wrocilem. dolna gumowa listwa w dzwiach kierowcy wymieniona. chyba za szybko mi to poszlo :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

trasa do Jeleniej Góry zaliczona

Majki - fura sprawdzona i zaliczkowana - chyba we wtorek po nią jedziemy

Naprawdę fajna sztuka, ładnie utrzymana i wszystko OK - super sie prezentuje nawet jeszcze dało się troche cene zbić :)

Kumpel napewno nie będzie stałym bywalcem ale czasami nas na Arenie odwiedzi więc kolejna ciekawa furka w naszych szeregach :) (3.0tdiQ + soft + tip)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:00_________________________________________________Ps. A żółty leon daje rade :):wink4: ale ten zawias co tam jest to nawet na autostrady jest za twardy :decayed:

Opublikowano

co to się dzieje, za niedługo na spotach będzie więcej b6, b7 niż b5 a wszyscy w tym kraju tak narzekają :mysli:

Opublikowano

co to się dzieje, za niedługo na spotach będzie więcej b6, b7 niż b5 a wszyscy w tym kraju tak narzekają :mysli:

Krolu ale fura naprawdę ładna - widziłeś ogłoszenie ?[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:27_________________________________________________dla nie wtajemniczonych

byłem sprawdzić fure z Darkiem (z hamowni na Tarnogórkiej) fura dla niego oczywiście

jego obecna furka ( obecnie do sprzedania - mega doinwestowana fura ) http://moto.allegro.pl/item994681689_seat_leon_arl_tdi_topsport_cupra_199km_407nm.html

a sprawdzaliśmy i kupiliśmy tą:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12290029

Opublikowano

Krolu ale fura naprawdę ładna - widziłeś ogłoszenie ?

widziałem, :cool1: Majki niedawno o ten link pytał i mówił, że nie potrafi znaleźć, ty napisałeś, że jest, potem, że jedziesz i skojarzyłem fakty :cool1:
Opublikowano
:)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:11_________________________________________________TY to zawsze byłeś bystrzak :decayed:
Opublikowano

imoreza sie wczoraj udala :heat::ok2:

Skoro "imoreza" się wczoraj udała to musiało być gruboooo :decayed:

A co tam było rezane na tej imorezie :mysli:

ja juz tego mam dosc, wczoraj caly dzien jedno i to samo w TV, a dzis od rana znow. chyba ich poje...lo :wallbash:

Arek, ale popatrz na to z drugiej strony. Wszyscy ludzie ze świata władzy i polityki są dla siebie mili, życzliwi, nie ma żadnego napinania się jak to miało miejsce każdego poprzedniego dnia, jest jedność. Jakby tak zawsze było to Polska wyglądałaby trochę inaczej dziś. To samo tyczy się kontaktów zagranicznych :gwizdanie:

tez mam juz dosyc tej zaloby wciaz o tym trabia gdzie bys nie poscil szkoda ludzi ale cza zyc dalej :disgust:

To żałoba mija u ciebie w trybie jakimś przyśpieszonym chyba, bo wczoraj dopiero co zginęli :decayed:

Ale fakt mogliby tą środę jako jedyny dzień tygodnia wykluczyć z żałoby :decayed:

Opublikowano

ale mam banie :kwasny:

Opublikowano

Kolejny przejety zaloba :polew:

Opublikowano

tu nie ma się co śmiać, po prostu mega spontan, kawalerki kumpla :kox:

ale co się działo... :polew:

Opublikowano

Ano działo się działo, Pucek już mi opowiedział :shocked:

Opublikowano

Ano działo się działo, Pucek już mi opowiedział :shocked:

to tak tylko mniej więcej :polew:

opowiem na spocie w kato :naughty:

Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

:hi::sick3:

Opublikowano

:)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 15:11_________________________________________________TY to zawsze byłeś bystrzak :decayed:

:hi: :hi: