miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A moje alu 18 ori s-line z B7 sprzedane zostały w klubie na niebieskim B7 z SK :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A moje alu 18 ori s-line z B7 sprzedane zostały w klubie na niebieskim B7 z SK :gwizdanie: czyżby Max :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A moje alu 18 ori s-line z B7 sprzedane zostały w klubie na niebieskim B7 z SK :gwizdanie: czyżby Max :gwizdanie: raczej stawiam na Akjama [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________na mnie już czas, ten tydzień nocki :> jak mnie to cieszy :gwizdanie: nie będzie okazji do picia :> :> :>
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A moje alu 18 ori s-line z B7 sprzedane zostały w klubie na niebieskim B7 z SK :gwizdanie: czyżby Max :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 21:03_________________________________________________Majki tylko takie foto znalazłem - szkoda, ze nie widać wnętrza lamp z innej strony
MAJKI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No szkoda ze nie widac środka lampy z boku. Mirek a masz zdolnosci manualne zeby sobie poobklejac tak te miejsca ktorych nie chciałbys malowac ?
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No szkoda ze nie widac środka lampy z boku. Mirek a masz zdolnosci manualne zeby sobie poobklejac tak te miejsca ktorych nie chciałbys malowac ? kurcze nie bardzo - ale zobaczę co da się zrobić cały czas mnie jeszcze zastanawia jak się maluje takie coś - w macie czy w połysku jak lakier auta czy bez różnicy
MAJKI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No szkoda ze nie widac środka lampy z boku. Mirek a masz zdolnosci manualne zeby sobie poobklejac tak te miejsca ktorych nie chciałbys malowac ? kurcze nie bardzo - ale zobaczę co da się zrobić cały czas mnie jeszcze zastanawia jak się maluje takie coś - w macie czy w połysku jak lakier auta czy bez różnicy Hmm nie mam pojecia jak bedzie lepiej wygladało? lakiernik tylko powiedział ze w połysku dłuzej sie to maluje :gwizdanie: ale na środe wieczzorem mają byc jak je jutro dostarczysz. a jak miał Patrox to pomalowane w macie czy połysku ?
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 właśnie chyba połysk - ale teraz sam się zastanawiam czy połysk czy mat [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:19_________________________________________________te z foty widać są w macie i źle to nie wygląda
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a tu widać, że to połysk http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4b74c9ae3b8e9dee[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________ale mega cisza - nie ma co siedzieć - spadam
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 na TVN Turbo Zakup Kontrolowany B7
gregory Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gregor ukrywasz coś przed nami??: "Wygrana padła 25 marca w Tarnowskich Górach na Śląsku. Klient zagrał w punkcie Lotto przy ulicy Opatowickiej. Kupił cztery zakłady (na chybił trafił) za 12 zł. Wygrał ponad 10 mln 637 tys. zł i dotychczas nie zgłosił się do Totalizatora." :gwizdanie: Jak mi to Mulcierago do piątku dostarczą to wpadnę na spota No i zaszalejemy, zapraszam wszystkich do KFC :polew:
Bulik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 zapraszam wszystkich do KFC :polew: to Kędzior będzie pewniacko dobry
Rekomendowane odpowiedzi