Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? A może byłeś na jakimś spocie
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? A może byłeś na jakimś spocie jak nie był to za kasę
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? A może byłeś na jakimś spocie jak nie był to za kasę No proszę proste pytanie zadane i już jest offline
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? kolega Krolu cie bardzo chetnie zVAGuje lecz to cie bedzie kosztowalo 50 zł minimum w zaleznosci od robocizny wiec wal do niego na PW jak najszybciej i sie umawiaj na spotkanie
Bulik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 diman ile juz funcioli nachabiłeś???? :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 diman ile juz funcioli nachabiłeś???? :gwizdanie: :gwizdanie: na podróz bedzie :gwizdanie: teraz jeszcze cza zarobic na jakis browar na urodziny w czerwcu
gregory Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? Podjedź na spota w piątek na Arenę, posłuchamy. Słuchanie nic nie kosztuje. Poza tym zapytaj w dziale technicznym [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 18:50_________________________________________________ diman ile juz funcioli nachabiłeś???? :gwizdanie: :gwizdanie: na podróz bedzie :gwizdanie: teraz jeszcze cza zarobic na jakis browar na urodziny w czerwcu Co za skromność Zawsze się tak odpowiada
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 na podróz bedzie :gwizdanie: teraz jeszcze cza zarobic na jakis browar na urodziny w czerwcu "Moim nowym B8" tak
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siemka, kurcze, mam problem, wczoraj moja A4 zaczęła wydawać dziwne odgłosy z silnika, terkotanie w szczególności na zimnym silniku, ale na rozgrzanym też przy przyśpieszaniu, może jakieś łożysko z rozrządu itp. ale chętnie bym sie przeVAGował. Może ktoś z okolic Bytom/Katowice/Gliwice/Tarnowskie Góry pomoże? Podjedź na spota w piątek na Arenę, posłuchamy. Słuchanie nic nie kosztuje. Poza tym zapytaj w dziale technicznym [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 18:50_________________________________________________ diman ile juz funcioli nachabiłeś???? :gwizdanie: :gwizdanie: na podróz bedzie :gwizdanie: teraz jeszcze cza zarobic na jakis browar na urodziny w czerwcu Co za skromność Zawsze się tak odpowiada Gregor z co mam Mu podać cała kwotę [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 18:56_________________________________________________ na podróz bedzie :gwizdanie: teraz jeszcze cza zarobic na jakis browar na urodziny w czerwcu "Moim nowym B8" tak b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie: i wszystko jasne
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie: dokładnie trzeba się bawić - pieniądze szczęścia nie dają
Bulik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie: dokładnie trzeba się bawić - pieniądze szczęścia nie dają ...ale bez pieniędzy to h*j :polew:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie: dokładnie trzeba się bawić - pieniądze szczęścia nie dają no tutaj masz racje ale zycie bez pieniedzy to .......
gregory Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Gregor z co mam Mu podać cała kwotę Nie [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 19:04_________________________________________________ b8 jest za droga musialbym tu jeszcze ze dwa tygodnie posiedziec a szkoda mi tych imprez co mnie omijaja :gwizdanie: dokładnie trzeba się bawić - pieniądze szczęścia nie dają Pieniądze szczęścia nie dają, ale to co można se za nie kupić
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu... kędzior Ci powiedział ? ;( ;(
mech15 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu... kędzior Ci powiedział ? ;( ;( ??
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu... kędzior Ci powiedział ? ;( ;( Tak...
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu... kędzior Ci powiedział ? ;( ;( Tak... po prostu go zapomniałem na spota zabrać, a nie chciałem go wozić w bagażniku :wallbash: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 19:37_________________________________________________ Krolu... kędzior Ci powiedział ? ;( ;( ?? nic nic - lokalne interesy :naughty:
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czester ale niema tego złego... Krolu wczoraj mi powiedział że za to że zapomniał i czas się przedłuży to ma mi załatwić u ciebie rabat 80% :polew: także powiem ci że dla mnie nawet lepiej :polew:
Rekomendowane odpowiedzi