viktor098 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 bulik dzienki tempo ekspresowe ledwo zech sie dokulol busem do dom a ty dzwonisz
czester Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika? a co tam ma być w niedziele ? Czester - będziesz jutro ? mam ten magnes Tak bede
krolu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ja słyszałem - że dziś imprezujecie ? prawda to?
miron78 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 ja słyszałem - że dziś imprezujecie ? prawda to? ja o niczym nie wiem
krolu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ja słyszałem - że dziś imprezujecie ? prawda to? ja o niczym nie wiem ty nie musisz
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Miron ja z języczkiem to tylko z dziewczynami (w ogóle tylko z dziewczynami dla jasności) także musisz sobie poszukać kogoś innego
miron78 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Miron ja z języczkiem to tylko z dziewczynami (w ogóle tylko z dziewczynami dla jasności) także musisz sobie poszukać kogoś innego
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Miron ja z języczkiem to tylko z dziewczynami (w ogóle tylko z dziewczynami dla jasności) także musisz sobie poszukać kogoś innego
Rekomendowane odpowiedzi