Guregoru Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 cicho wszyscy guru przyszedł :gwizdanie: ;( ;( :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 a ja się zbieram na noc do roboty... sie śmiejcie...założe se stożek + magnetyzer i macie wszyscy przegrane, nawet Gregory
kris_kilt Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Hello zamawia ktos koszulki moze?? ja już mam
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Hello zamawia ktos koszulki moze?? Ja też
Pucek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ja też...a podobno są jakieś nowe Guru i co z ogólnopolskim?? jedziecie?
piterra Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 witam sami "RAJDOWCY" :kox: :kox: :kox: ciężko stwierdzić o jaki rodzaj wyścigów wam chodzi Vmax wymieszane z 1/4 mili panowie to jest jakaś masakra
MAJKI Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 MAJKI_3646 zobacz zdjęcie środka b5 z tą obszytą kierownicą... nie czytam tego jak dają takie ekstra foty... szkoda, że nie mam pieca... No dokładnie krolu dali zdjecie z obszytą kierą bo pewnie auto było po kosmiczym przebiegu, nie wygladą to estetycznie, mało sie postarali, jednym plusem tego dodatku jest to że jest adres www naszego forum i jak ktoś trafi tu to już sie dużo konkretniejszych rzeczy dowie...
piterra Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 M@rk tu masz tel http://audicar-gliwice.wizytowka.pl/[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 20:32_________________________________________________Pucek a tobą zawsze chodzi o sciganie :decayed:
diman Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Bry z rana Diman, ja bym nie ryzykował, jeszcze zapali się ta czerwona dziwka mówiąca w Twoim przypadku "przegiołeś panie, teraz czeka Cie remont za 6 koła" się uśmiałem z samego rana :polew: siemacie ja ci sie kris zara posmieje nonono
krolu Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 człowiek poszedł na mecz a tu 3 strony.. dziwne, że idziecie łeb w łeb z eu co do numeru strony :gwizdanie: :gwizdanie: spisek ?
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 człowiek poszedł na mecz a tu 3 strony.. dziwne, że idziecie łeb w łeb z eu co do numeru strony :gwizdanie: :gwizdanie: spisek ? Te a ty lepiej powiedz co ty taki zorientowany jesteś
Rekomendowane odpowiedzi