krolu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a ja powiem tak coraz bliżej do browarów :decayed:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 a ja powiem tak coraz bliżej do browarów :decayed: a w dodatku tymrazem ponoć mają być zagraniczne :gwizdanie: ponoć :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a ja powiem tak coraz bliżej do browarów :decayed: a w dodatku tymrazem ponoć mają być zagraniczne :gwizdanie: ponoć :gwizdanie: jasne będą czeskie tanie sikacze
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 jak wiadać, jaka wypowiedź by nie była, zbliża was do piwa pisze was , bo ja sie do elyty nie zaliczam , a poza tym nawet jakbym dostał piwko to podziękuje , bo albo piwko albo jazda także moge pomóc w spamowaniu bezinteresownie :>
krolu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 jedno piwko + tego kiełbaski czasem i 3h gadania to ślad znika, w dodatku ja zewzględu na mała masę nigdy nie wypijam całego :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 piwno należy się każdemu ( nawet można rodziny przyprowadzać )
krolu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 piwno należy się każdemu ( nawet można rodziny przyprowadzać ) pewnie pod warunkiem, że posiadają a4 ...
miron78 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 jade do Gliwic, do poklikania potem tylko nie szalej na tych diodach
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 jade do Gliwic, do poklikania potem tylko nie szalej na tych diodach już jestem na uczelni ja nigdy nie szaleje :>
diman Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 siemacie ja sie na piatek pisze ale nie na sciganie z wiadomych przyczyn ;( ale nie wiem o ktorej zjade z roboty mysle ze sie mocno nie spoznie
kris_kilt Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Może jednak ten piątek odpuścimy i zaczekamy na liczniejsze grono zainteresowanych strefeą niechciałbym wyjść na egoistę , ale jakbyście to przenieśli na inny raz , kiedy akurat będę mógł być , to bym się nie pogniewał chodz wiem że do elity jeszcze dużo mi brakuje , więc mój głos niewiele będzie teraz znaczył .... keżor - z chęcią bym się dowiedział o co poszło , narazie czytam i składam jakieś fragmenty tylko, ale niewiele z tego wychodzi szczerze , więc nast. razem może przy grillu
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ja też nie wiem jak to z tym u mnie będzie... zobaczymy... jutro jade wymieniać springi a w piątek jak dojdą to będę robił hallo... ale mam nadzieję że do spota się wyrobię [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 15:28_________________________________________________nie wie ktoś co to za wtyczka? znalazłem takie coś między zderzakiem a chłodnicą
egon0407 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Somes a temperature ci komputer na zewnatrz pokazuje?? bo mi sie wydaje ze do tego powinien byc taki czujnik i to jest od temperatury powietrza ale moge sie mylic
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no właśnie temperature mi pokazuje ładnie bezbłędnie raczej
egon0407 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 bo szczerze mowiac tez wlasnie za zastanawialem do czego to jest ;/ do tego jest wpieta taka wtyczka i to jest tak luzem
czester Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Somes z tego co widze, to jest wlasnie czujnik. Nie wyglada to na jakas wtyczke, tylko co to za kabel nie ori ? Moze po dzwonie ktos Ci dorabial
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no więc już się wyjaśniło czujnik jednak temperatury zewnętrznej... czester... a ten nie ori kabel to moja instalacja.... zgadnij do czego
Rekomendowane odpowiedzi