krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a potem 15 lat chodzenia u siebie 15 lat... :polew: jaki żart... ja chodze 16 rok a wyglądasz jak być zaczynał 16 tydzień... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:43_________________________________________________ale patrząc proporcjonalnie to też koleś z czeko chodzi już 84 lata :kox:
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:45_________________________________________________albo 3 lata - tylko nie na sucho
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale patrząc proporcjonalnie to też koleś z czeko chodzi już 84 lata on chodził 2 tygodnie , ale intensywnie ćwiczył
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja chodze 16 rok nie widać :polew: :polew:
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja chodze 16 rok nie widać :polew: :polew: noo , wygląda jakby chodził 15 rok
czester Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie wiem ja u was, ale u mnie slonce swieci... moze jakiegos grilla zrobimy ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja chodze 16 rok nie widać :polew: :polew: noo , wygląda jakby chodził 15 rok nie no ja bym mu dał z 14,5 :polew: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:52_________________________________________________ Nie wiem ja u was, ale u mnie slonce swieci... moze jakiegos grilla zrobimy ? :gwizdanie: co znowu masz na sprzedaż?? :polew:
MAJKI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widze ciekawie było w czeko dobrze ze mnie nie było bo znajac zycie tez bym dostał oklep za nic
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widze ciekawie było w czeko dobrze ze mnie nie było bo znajac zycie tez bym dostał oklep za nic to nie było za "nic"
Bulik Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 koksy zachacze dziś na moment ,może z moją królewną podjade :>
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widze ciekawie było w czeko dobrze ze mnie nie było bo znajac zycie tez bym dostał oklep za nic Ale spoko jak ich odbierałem z komisariatu to Panowie policjanci nie mielki wielkich pretensji czy cuś... w sumie stwierdzili że czasem każdemu sie zdarzy lokal zdemolowac...
MAJKI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widze ciekawie było w czeko dobrze ze mnie nie było bo znajac zycie tez bym dostał oklep za nic to nie było za "nic" Krolu to wiele wyjaśnia
gregory Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bry! To Spiż dziś nie wypali rozumiem..... :gwizdanie: Czyli tylko spot.
czester Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja chodze 16 rok nie widać :polew: :polew: noo , wygląda jakby chodził 15 rok nie no ja bym mu dał z 14,5 :polew: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:52_________________________________________________ Nie wiem ja u was, ale u mnie slonce swieci... moze jakiegos grilla zrobimy ? :gwizdanie: co znowu masz na sprzedaż?? :polew: Nie, ten jest mojej matki
diman Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 siemacie po robocie co ja tu k**wa czytam nie będzie spiza ;( chyba was porąbało tyle gadania na nic niech was drzwi ścisną dajemy dzisiaj do spiza i bez dyskusji
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 siemacie po robocie co ja tu ku***a czytam nie będzie spiza ;( chyba was porąbało tyle gadania na nic niech was drzwi ścisną dajemy dzisiaj do spiza i bez dyskusji
diman Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 chyba tez juz stracilem ochote na wypady ;( chyba sie poprostu najebie i tyle
diman Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 a jest ten gill?? nie wiem cos czester zgadywal
czester Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 a jest ten gill?? nie wiem cos czester zgadywal Ja moge grilla wziac, takiego za max 45zl
Rekomendowane odpowiedzi