krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 dostałem pw... i wszystko ok ale nie mam kajaku... ;( co zamiast tego - iść na rower i odpychać się wiosłem podwójnym ? w zamian: podciaganie sztangi w opadzie tułowia ale pewnie musiał bym pokazać ale chyba kumam, pytam bo zaraz idę
Bulik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 KOKSY ...krolu to tak na poważnie widze z pakerchalą
czester Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Siema Jak tak dalej pojdzie to bedziecie musieli zmienic auta na BMW
Bulik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jak tak dalej pojdzie to bedziecie musieli zmienic auta na BMW :polew:
gregory Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam, Servus po tym męczącym weekendzie. Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju? Sprawdź czy nie wypadła pojedyńcza wtyczka kompresora co idzie do pasa przedniego.
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam, Servus po tym męczącym weekendzie. Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju? Sprawdź czy nie wypadła pojedyńcza wtyczka kompresora co idzie do pasa przedniego. siema jak tam w pracy nie mecza cie za mocno
gregory Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam, Servus po tym męczącym weekendzie. Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju? Sprawdź czy nie wypadła pojedyńcza wtyczka kompresora co idzie do pasa przedniego. siema jak tam w pracy nie mecza cie za mocno Hejka! Po pierwszym dniu za wiele nie można wywnioskować, ale z mojego przeczucia wynika, że aż tak źle w samej robocie nie będzie. Po prostu trza robić, nie można się opierdzielać... Jedyne co to hotel mam niby fajny bo nowo wybudowany, ale warunki do wypoczywania "idź pan w h*j" Zobaczymy jak długo będzie mi się tu chciało zostać. Trza się coś odkuć za brak roboty w ostatnim czasie i kryzys :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 19:51_________________________________________________Mirek, zadałem sobie trud aby znaleźć tego Lotusa co tak wymiatał w Kamieniu. Nie łatwo było go znaleźć, bo projekt nie jest jako tako opisany. Lotus ma moc na dzień dzisiejszy 500KM i wagę ~800kg. Silnik Hondy(czyli wysoko kręcący się) o pojemności 2.4L + T (Garrett GT35r). Kiedyś Lotus był wolnossakiem z mocą 240KM i już robił czasy 12,1 ET i czas na torze Poznań 1,47s. Lotus ma napęd na tylnią oś. Jak widać RWD rullez, bo i przy mocy 500KM i napędzie na jedną oś wymiata i robi 11,081. Ja słyszałem nawet o 10-tce Lotusa. Tutaj kilka fotek lotusa: http://maciekevo.carbonmade.com/projects/2143457#6 Filmik: Nie ma więc dziwne, że przejechał koło ciebie jakbyś stał w miejscu.
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajne ma ten lotus tablice Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil:
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajne ma ten lotus tablice Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil: a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajne ma ten lotus tablice Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil: a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem Spokojnie fachowa robota wymaga czasu.... bądź cierpliwy... musimy go dokłądnie sprawdzic żeby nie było tak że wymienimy częsc za 50 albo 70 zł a sie okaże że jeszcze coś padło bo to wtedy już nie bardzo będzie się opłacac.... daj nam troche czasu...
diman Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajne ma ten lotus tablice Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil: a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem Spokojnie fachowa robota wymaga czasu.... bądź cierpliwy... musimy go dokłądnie sprawdzic żeby nie było tak że wymienimy częsc za 50 albo 70 zł a sie okaże że jeszcze coś padło bo to wtedy już nie bardzo będzie się opłacac.... daj nam troche czasu... spoko diagnozuj spokojnie tak pytam czy go juz szukac na allegro
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 fajne ma ten lotus tablice Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil: a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem Spokojnie fachowa robota wymaga czasu.... bądź cierpliwy... musimy go dokłądnie sprawdzic żeby nie było tak że wymienimy częsc za 50 albo 70 zł a sie okaże że jeszcze coś padło bo to wtedy już nie bardzo będzie się opłacac.... daj nam troche czasu... spoko diagnozuj spokojnie tak pytam czy go juz szukac na allegro Nie szukaj.... sprawdzałem i nie opłaca się sprzedawac..... Wał nie warty świeczki.... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi