krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 co tam ? Nudy Panie Nudy... tylko sie witają... :polew: za to dzięki naszym wspomikom na katowickich się troche ruszyło.. Katowice chyba nawet nie nadrabiają nawet 3 stron bo brak odzewu ws. grilla...
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 co tam ? Nudy Panie Nudy... tylko sie witają... :polew: za to dzięki naszym wspomikom na katowickich się troche ruszyło.. Katowice chyba nawet nie nadrabiają nawet 3 stron bo brak odzewu ws. grilla... A więc spontan Grill skoro masz wszystko w aucie... jak mamy stac na parkingu pod Go sportem to można przejechac na trawke i Grillowac nawet w pare osób... a znając życie to zawsze ktoś tam sie zjedzie...
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ej pany , słyszałem ze nie chcecie jechać na letni ??
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 ej pany , słyszałem ze nie chcecie jechać na letni ?? to zależy czy Ty pojedziesz [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:08_________________________________________________dużo ludzi od nas ma już zaplanowane wakacje i nie dostanie urlopu dlatego pojedzie tylko delegacja - jakieś 30 osób :>[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:10_________________________________________________UWAGA !!! SĄ JESZCZE 2 WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - KTO CHĘTNY ?
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 O jakich zapisach mowicie ? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 zlot letni [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________za jakiś czas będa zapisy na ogólnym - pierwszy wekend września - polskie morze
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 zlot letni [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________za jakiś czas będa zapisy na ogólnym - pierwszy wekend września - polskie morze :notworthy: wreszcie normalny termin Prosze mnie dopisac + Ole
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 za jakiś czas będa zapisy na ogólnym - pierwszy wekend września - polskie morze moje urodzinki
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 sam dasz radę Czuje sie zdyskryminowany, ze te rozowe geje i pedaly maja mozliwosc wczesniejszych zapisow
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 sam dasz radę Czuje sie zdyskryminowany, ze te rozowe geje i pedaly maja mozliwosc wczesniejszych zapisow Zapomniałeś dodac... Geje Pedały i... Koksy :polew: :polew:
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki Dobra Koksy klasy piórkowej...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 sam dasz radę Czuje sie zdyskryminowany, ze te rozowe geje i pedaly maja mozliwosc wczesniejszych zapisow Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki Dobra Koksy klasy piórkowej... ty chcesz mieć chyba respirator jak najlepszego przyjaciela coś mi sie wydaje..
A4 Mario Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki Dobra Koksy klasy piórkowej... ty chcesz mieć chyba respirator jak najlepszego przyjaciela coś mi sie wydaje.. Krolu fikasz do hardcorowego Fightera???? :bicz: :bicz: :polew:
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koksy sa fioletowe ewentualnie koksiki Dobra Koksy klasy piórkowej... ty chcesz mieć chyba respirator jak najlepszego przyjaciela coś mi sie wydaje.. Krolu fikasz do hardcorowego Fightera???? :bicz: :bicz: :polew: eee takich leszczy to ja jedną ręką biorę
czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale ktoś dowalił - audi S6 Ale urwol jak by nie bylo w pewnym stopniu cos z A6 ma O ktorej zbiorka do Katowic ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi